021.311.40.46 / 0741.990.365
Ventilator cu picior, retro chrome design Igenix DF1660, 16 inch, 3 viteze, functie silentioasa si de oscilatie, inaltime reglabila

Ventilator cu picior, retro chrome design Igenix DF1660, 16 inch, 3 viteze, functie silentioasa si de oscilatie, inaltime reglabila

Pret: 86.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 200.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)


De la lansarea primului lor produs in 2001, gama de aparate electrocasnice mici Igenix a devenit una dintre mărcile dovedite in care puteți avea incredere. Reputația lor este construită pe furnizarea unei game largi de aparate de bucătărie și de uz casnic specializate in fierbatoare și prăjitoare de paine, prepararea alimentelor, incălzire și ventilație, ingrijirea podelei și refrigerare.

Gama Igenix vă oferă modele simple și practice, cu fiabilitate dovedită și ușor de utilizat. Ei se mandresc cu, calitatea produselor lor, care sunt testate la standarde inalte pentru a vă oferi increderea in achiziția dvs.

Cu o gamă variată de produse și o ințelegere a gusturilor in schimbare, puteți fi sigur că Igenix oferă produsul potrivit pentru casa dvs.


 

Ventilatorul Igenix DF1660 de 16 inch este foarte elegant, cu o structură metalică și o bază ingreuiata pentru o stabilitate suplimentară. Este ideal pentru utilizarea in casă, birou, sera, garaj, acaret, locuință mobilă sau caravană. Acest ventilator are o putere de 55W și 3 setări de viteză - inaltă, medie și joasă. Are un suport reglabil, permițandu-vă să modificați inălțimea,iar pentru siguranță, o sita pentru a adăuga o protecție suplimentară impotriva lamelor de filare. Beneficiază de o caracteristică oscilantă, ceea ce inseamnă că ventilatorul se rotește de la stanga la dreapta pentru a distribui in mod uniform aerul rece. Cu funcționarea sa silentioasa și fără probleme, acest ventilator cu picior este soluția ideală de răcire pentru acele zile de vară fierbinți.


Dimensiuni: 40 x 45 x 120 cm

Putere: 55W

Diametru elice: 16 inch


 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul

 


 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.