021.311.40.46 / 0741.990.365


Produsele resigilate provin din 2 surse diferite, si anume:

1.Produse noi ale caror ambalaje au fost deteriorate in timpul transportului sau pur si simplu au fost desfacute de catre client si returnate in termen de 10 zile de la receptionare, in aceeasi stare in care au fost primite fara a fi folosite sau incercate de clienti , rupandu-se astfel sigiliul din febrica al ambalajului. In cazul produselor desigilate si returnate de client e posibil ca in urma manipularii sa apara mici zgarituri

Sunt situatii in care ambalajul original este prea deteriorat pentru a asigura transportul in siguranta al produsului, caz in care el este inlocuit cu un ambalaj generic din carton.

 

2.Produse noi care au fost scoase din ambalaj pentru a fi expuse la raft in hypermerketuri, in show-roomuri si in diverse prezentari de produse.

Aceste produse, datorita expunerii indelungate si a manipularii de catre clienti, prezinta defecte estetice evidente, cum ar fi zgarieturi, matuiri si pete, dar care nu afecteaza deloc functionalitatea produselor.

Produsele respective trec printr-un proces de cosmetizare si verificare numit Refurbishing, in cea mai mare fabrica cu certificare  ISO 9001 si ISO 14001 din Europa.

Majoritatea acestor produse sunt vandute in ambalaje generice

 

Garantia pentru produsele resigilate este de 2 ani

 (* in unele cazuri exceptionale garantia produselor resigilate  poate sa fie de 1 An* - mai multe detalii aici)

Produsele pentru care nu se specifica in descriere ca sunt produse resigilate sunt produse noi in ambalaje originale si au garantie de 2 ani

 

Pozele produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Produsele finale pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

 

Atentie: Unele ambalaje sunt ambalaje promotionale si pot indica prezenta unor accesorii gratuite, in plus fata de cele continute de produsul descris la rubrica DETALII, din dreptul fiecarui produs.Aceste promotii nu mai sunt valabile, drept urmare accesoriile prezentate pe ambalaj ca fiind gratuite si in plus fata de modelul de baza lipsesc si nu fac parte din produsul vandut  de ELECTROCASNICEDISCOUNT.RO

Atentie: Produselor le pot lipsi unele accesorii si pot avea mici zgarieturi care nu afecteaza functionalitatea acestora.(ex: perii pentru curatarea diverselor componente ale produselor, curele de agatat, etc) 

 

 

 

 

 


spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.