021.311.40.46 / 0741.990.365

2 Ani Garantie la Toate Produsele!

Produsele vandute pe ELECTROCASNICEDISCOUNT.RO care fac parte din categoria 'produse noi' au o garantie de 2 ani.Garanția nu se extinde asupra materialelor consumabile.

Produsele vandute pe ELECTROCASNICEDISCOUNT.RO care fac parte din categoria 'produse resigilate' au o garantie de 2 ani sau *1 an in anumite cazuri exceptionale*.Garanția nu se extinde asupra materialelor consumabile

*In unele cazuri este posibil ca garantia pentru produsele resigilate sa fie de 1 An, urmare a pierderii certificatelor de garantie originale in urma desigilarii cutiilor sau a unor restrictii impuse de producatori pentru produsele din aceste categorii.In aceste cazuri certificatul de garantie al acestor produse este emis de firma SC WEB DEALS SRL.si are valabilitate 1 An*. *In cazul persoanelor juridice garantia este de 1 An indiferent de tipul sau categoria produsului*

Dacă in momentul recepției veti constata lipsa certificatului de garanție al produsului, trebuie să ne anunțati in maxim 48 de ore de la primirea produsului pe adresa de email contact@electrocasnicediscount.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată in considerare.


!Produsele in descrierea carora nu este specificata perioada de garantie sunt produse care au garantia de functionare la livrare!

Produsele resigilate nu se pot returna avand ca motivaţie unul sau mai multe aspecte menţionate in descrierea produsului respectiv.

Pentru a putea beneficia de garanție, la trimiterea produsului in service, trebuie să prezentati următoarele:

1.Factura de achizitie a produsului in original sau copie

2.Certificatul de garantie

3.Accesoriile si documentatia cu care a fost livrat produsul

4.Descrierea defectiunii produsului


Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi făcută in cadrul unei perioade de timp, stabilită de comun acord, in scris, intre vanzător şi consumator, luandu-se in considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a predat produsul vanzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare."


Este recomandabil să aduceti produsul in service in ambalajul original, pentru a asigura integritatea acestuia in perioada de garanție (inclusiv la transport).


Produsele sunt identificate in certificatul de garanție comercială pe baza denumirii comerciale, a codului și a numărului de serie unic (Serial Number - S/N). Ștergerea seriei (Serial Number - S/N) parțială sau totală de pe produse duce la pierderea garanției.


Pierderea certificatului de garanție sau a facturii duce la pierderea garanției. Nu putem elibera duplicate pentru certificatul de garanție.


Termenul de garanție specificat in certificatul de garanție comercială incepe de la data facturării și se prelungește in mod corespunzător cu durata de nefuncționare, calculată ca intervalul din momentul inregistrării in unitatea de service (data intrării in service) , pană la aducerea produsului in stare de utilizare normală (moment in care vei fi anunțat printr-un e-mail in vederea ridicării produsului reparat).


Produsele cumpărate prin ELECTROCASNICEDISCOUNT.RO sunt insoțite de certificate de garanție emise de firma SC WEB DEALS SRLSRL.

Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor şi garanţiile asociate acestora. vezi intregul document legislativ pe site-ul ANPC AICIspacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.