021.311.40.46 / 0741.990.365
Storcator de fructe si legume cu melc Tefal Ultra Juice ZC605D38, 200 W, Recipient suc 0.8 l, afisaj digital, functie preparare inghetata, gri/alb

Storcator de fructe si legume cu melc Tefal Ultra Juice ZC605D38, 200 W, Recipient suc 0.8 l, afisaj digital, functie preparare inghetata, gri/alb

Pret vechi: 1200.00 Lei

Pret Promo: 690.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

43%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)




Suc natural si gustosprintr-o atingere de buton!

Bucura-te detot ce e mai bun din fructe si legume, si preparasucuri sanatoase si delicioase in fiecare zi! Acum poti savura sucuri proaspete,fara efort, cu storcatorul de fructe si legumeTefal Ultra Juice.Uita de taierea fructelor si legumelor, acum le poti folosi intregi. Storcatoruldispune de un orificiu de alimentare de mare dimensiuni (85 mm), ceea ce inseamna ca nu va mai fi nevoie sa tai fructele si legumele inainte.Usor si rapid! Iar curatarea nu va mai fi un chin: functia automata EasyClean permite o curatare rapida, pentru ca tu sa te bucuri de mai mult confort si mai mult timp liber pentru activitatile tale preferate.


Storcatorul de fructe si legume Tefal Ultra Juice: Sucuri sanatoase si delicioase!

Sucurile sanatoase si delicioase sunt mai simplu de obtinut ca niciodata datorita storcatoruluicu presare la receTefal Ultra Juice.Indiferent ca preferi un suc racoritor de mere, un hranitor suc de rosii sau un aromat suc de morcovi,orificiul de alimentare de mari dimensiuniiti va permite folosesti fructe si legumeintregi, fara a fi nevoie sa le tai inainte. Astfel, sa prepari un suc plin de vitamine si nutrienti devine mult mai simplu si usor.Iar procesul de curatare este unul rapidsi fara efort datorita functiei automateEasyClean. Storcatorul garanteaza performante de top, indiferent de ingredientele utilizate, datorita tehnologiei de presare la rece si a melcului din metal. Ultra Juice dispune si de functia de rotire in sens invers, pentru a-ti usura munca si a evita blocarea ingredientelor. Profita de accesoriile inluse pentru a-ti pregatiinghetatapreferata, sausosurigustoase si sanatoase cu ajutorul filtrelor dedicate si aprogramelor presetate, Daca vrei sa ieicu tine bauturile tale favorite, acum ai la dispozitie si unrecipient portabil, ca sa te bucuri de vitamine, oriunde ai fi.


Orificiu de alimentare de mari dimensiuni(85 mm) ce-ti va permite sa folosesti ingrediente de mari dimensiuni fara a fi nevoie sa le tai inainte;

Usor de curatat datorita functieiEasyClean;

Performanta de top datorita tehnologiei depresare la recesi a melcului dinmetal pentru rezultate perfecte de fiecare data;

Usor de utilizat datoritaecranului tactilcuprograme presetatesi afunctieireverse;

Pachetul contine2 filtrededicate pentru a prepara inghetata si sosuri;

Recipient portabil pentru a lua cu tine bauturile tale favorite.


Usor si rapid

Ultra Juice este echipat cu un orificiu de alimentare de mare dimensiuni (85 mm) ce-ti va permite sa storci pana si cele mai mare ingrediente fara a fi nevoie sa le tai inainte. Mai mult timp liber si mai putin efort!

 


Curatare fara efort

Functia automata EasyClean permite o curatare usoara si rapida dupa fiecare utilizare.


Programe automate si ecran tactil pentru o utilizare cat mai usoara

Bucura-te de o experienta de utilizare mai usoara ca niciodata datorita celor4 programededicate (fructe moi, fructe dure, inghetata, coulis), precum si afunctiei Reverse- toate acestea disponibile prin intermediulpanoului de control tactilintuitiv.


Versatil

Bucura-te deinghetata delicioasasi sosuri sanatoase, preparate la tine acasa cu ajutorul filtrelor dedicate.


Recipiente pentru suc si pulpa

Storcatorul este prezvazut cu 2 recipiente de colectare a sucului obtinut si al pulpei ramase, pentru convenienta maxima in utilizare.


Specificatii:

Tip produs: Slow juicer

Se poate utilize pentru:Fructe, Citrice, Legume

Material carcasa: Plastic

Autocuratare

Reverse

Presare la rece

Accesorii: Filtru, Recipient blender, Accesoriu pentru inghetata

Putere: 200 W

Capacitate recipient suc: 0.8 l

Capacitate recipient pulpa: 0.8 l

Greutate: 5.39 kg

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.