021.311.40.46 / 0741.990.365
Statie de calcat TEFAL Express Compact SV7112E0, 2600W, presiune 5.9 bari, jet de abur 360g/min, talpa Xpress Glide, capacitate rezervor 1.7L

Statie de calcat TEFAL Express Compact SV7112E0, 2600W, presiune 5.9 bari, jet de abur 360g/min, talpa Xpress Glide, capacitate rezervor 1.7L

Pret: 449.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatiiStatie de calcat Tefal Express Compact SV7112E0: Sesiuni de calcat rapide si usoare cu Express Compact


Cu statia de calcat de la Tefal obtii sesiuni de calcat cu abur imbunatatite datorita rezervorului de apa detasabil, fara a face vreun compromis in ceea ce priveste performanta aburului. Aburul puternic si capacitatea mare a rezervorului de apa permit acestei statii de calcat sa livreze rezultate impecabile intr-un timp scurt. Datorita presiunii de 5.9 bari de la nivelul pompei si a jetului de abur puternic de 360 g/minut netezesti cu usurinta chiar si cele mai incapatanate cute. Statia de calcateste prevazuta cu o varietate de functii imbunatatite ce optimizeaza sesiunile de calcat, de la sistemul de blocare ce faciliteaza transportul si depozitarea in siguranta la cartusul anticalcar ce ofera performante de lunga durata si o intretinere usoara a produsului. Statia de calcat Express Compact: experiente exceptionale de calcat cu abur, confort si libertate deplina.

 


Cu pana la de 3 ori mai mult abur pentru sesiuni de calcat rapide

Statia de calcat Tefal Express Compact ofera combinatia perfecta dintre performante de top si confort sporit. Express compact este mai rapida decat un fier de calcat traditional datorita performantelor sale puternice. Aceasta vine echipata cu un recipient pentru apa de mari demensiuni ce este detasabil, ideal pentru sesiuni de calcat fara intreruperi.
In comparatie cu un fier de calcat cu abur traditional

 


Sesiuni de calcat rapide


Experimenteaza sesiuni de calcat rapide, cu un maxim de confort datorita rezervorului de apa detasabil si usor de alimentat.

 


Rezultate perfecte intr-un timp scurt


Cu o presiune la nivelul pompei de 5.9 bari si abur continuu de 120 g/minut, produsul ofera sesiuni perfecte de calcare pe toate tipurile de tesaturi.

 


Jet de abur puternic


Datorita jetului de abur puternic de 360 g/minut poti netezi cu usurinta chiar si cele mai incapatanate cute.

 


Statie de calcat cu incalzire rapida

Statia de calcat este gata de folosire in doar 2 minute.

 


Talpa Xpress Glide


Bucura-te de o alunecare perfecta si confort sporit datorita statiei de calcat Tefal Express Compact si a talpii Xpress Glide.

 

Transportare in siguranta


Sistemul de blocare ofera siguranta deplina atunci cand transporti sau depozitezi produsul.

 


Design compact


Statia de calcat Tefal are un cadru cu o amprenta mai mica decat o foaie de hartie A4, fiind conceputa pentru a maximiza confortul si pentru a fi usor de folosit.

 

Abur vertical


Pentru a calca cu usurinta tesaturile delicate si de mari dimensiuni. Ideal pentru a elimina cutele de pe costume, perdele sau haine asezate pe umeras


Setare Eco

Aceasta reduce consumul de energie si mentine performantele de la nivelul aburului.

 


Specificatii:

Putere: 2600 W

Presiune: 5.9 bar

Material talpa: Ceramica

Capacitate: 1.7 Litri

Debit abur: 120 g/min

Jet abur: 360 g/min

Tip panou: Mecanic

Tehnologie: Xpress Glide

Anti-calcar

Rezervor apa detasabil

Oprire automata

Culoare: Alb/ Albastru

Greutate: 4.17 kg

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016