021.311.40.46 / 0741.990.365
Set surubelnita electrica fara fir si burghiuri VonHaus 3500053, timp de incarcare 3h, lumina LED, maner rasucit, baterie Li-ion, cutie depozitare

Set surubelnita electrica fara fir si burghiuri VonHaus 3500053, timp de incarcare 3h, lumina LED, maner rasucit, baterie Li-ion, cutie depozitare

Pret: 159.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.


Set de surubelnita fara fir si burghiuri VonHaus Rose Gold

Mai mult decat un set de surubelnita electrica fara fir si burghiuri obisnuite, acest set de la VonHaus este pe cat de practic, pe atat de atractiv.

Conceput pentru piata moderna, este elegant, usor si compact, cu toate piesele depozitate intr-o cutie de depozitare la indemana, este usor de manevrat din camera in camera, iar varietatea de burghiuri incluse inseamna ca puteti aborda orice sarcina.

Finisaj crem si rose gold

Aceasta surubelnita eleganta fara fir va ofera libertatea de a face reparatii rapide, de a pune rafturi, de a instala dulapuri si de a finaliza o serie de alte lucrari de bricolaj cu un instrument la fel de frumos ca rezultatul final!

In plus, deoarece este complet fara fir, nu exista cabluri de alimentare restrictive care sa va sta in cale, ceea ce inseamna ca il puteti folosi in interior sau in aer liber, puteti chiar sa luati masina cu dvs. intr-o calatorie departe.

Caracteristici utile

Surubelnita are o lumina LED pentru a va ajuta sa vedeti drumul catre succesul bricolajului - chiar si intr-un colt slab luminat si prafuit. O mandrina rotativa cu eliberare rapida de 1/4 inch permite schimbarea usoara a burghiurilor in mijlocul unei lucrari.

Manerul rasucit faciliteaza accesul in locuri inguste.

Vine cu un incarcator si o baterie Li-ion de 1300 mAh care se va incarca in 3 ore, astfel incat sa puteti petrece mai putin timp asteptand si mai mult timp cu bricolaj!

Toate piesele sunt gazduite intr-o cutie de depozitare din plastic la indemana, cu o placa eleganta rose gold.

Burghiurile includ:

Cap plat
Cap de cruce
Tri-Wing
Cap de cheie
Torx
Torx de securitate
Sens unic
Robertson
Piulita
Hex imperial
Hex metric
Hex de securitate
Spline Drive
Specificatie:

Turatie in gol: 210 rpm
Cuplu maxim: 5 N.m
Ambreiaj: setare 15+1
Baterie: 1300 mAh Li-ion
Timp de incarcare: 3 ore
Mandrina cu eliberare rapida de 1/4".

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.