021.311.40.46 / 0741.990.365

 /  Mobila  /  Scaune Living

Set 4 scaune de sufragerie VonHaus 3000231, din plastic, culoare gri, stivuibile, dimensiuni I 83 cm, l 46 cm, L 53.5 cm

Set 4 scaune de sufragerie VonHaus 3000231, din plastic, culoare gri, stivuibile, dimensiuni I 83 cm, l 46 cm, L 53.5 cm

Pret: 897.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

 

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.


Set de 4 scaune de sufragerie gri


Trageti un scaun si asezati-va.


Atat de multe dintre cele mai bune momente si cele mai fericite amintiri se petrec in jurul unei mese cu persoana iubita, asa ca finisati-va frumos spatiul cu acest set de patru scaune gri elegante. Indiferent daca sunt asezate in jurul unei mese grozave de mancare, sau sunt luate in mod regulat afara pentru a lua masa in aer liber atunci cand vremea o permite, aceste scaune simple gri sunt elegante si versatile.


Designul stivuitor le face ideale pentru locuri suplimentare in orice camera sau in aer liber, dar designul gri minimalist cu spatar curbat face din acest set de scaune un plus modern pentru sufrageria dumneavoastra.


Nu este nevoie de asamblare, pur si simplu despachetati-le si asezati-va.


Dimensiuni: 83 x 46 x 53.5 cm ( inaltime x latime x lungime)

Material: plastic;

Greutate: 4.9 kg;

Culoare gri


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.