021.311.40.46 / 0741.990.365
Semineu Electric Portabil / Mobil cu efect de flacara VonHaus 2500282, 2 setari de putere, 1500W, protectie supraincalzire, termostat reglabil, metal, sticla temperata, negru

Semineu Electric Portabil / Mobil cu efect de flacara VonHaus 2500282, 2 setari de putere, 1500W, protectie supraincalzire, termostat reglabil, metal, sticla temperata, negru

Pret: 376.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

 

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.


SEMINEU ELECTRIC DE 1500W

 

Inveseleste zilele plictisitoare si incalzeste zilele reci cu acest fermecator semineu electric. Combinand stilul si functionalitatea, creati o piesa centrala uimitoare in orice camera, adaugand lumina, caldura si ambianta in orice incapere.


FOC ELECTRIC AUTOPORTANT PENTRU PORTABILITATE MAXIMA

Usor, compact si independent - deplasati cu usurinta acest semineu electrica ingenios dintr-o camera in alta. Cuibarit in locul conceput pentru un semineu sau pozitionat ca element de sine statator in dormitor, folositi acest incalzitor electric oriunde in casa.


ARZATOR TRADITIONAL CU LEMNE, FACUT SIGUR PENTRU FAMILIE

Bucurati-va de tot farmecul unui semineu in stil de munte, dar cu caracteristici de siguranta suplimentare. Avand un cadru clasic curbat, fereastra din sticla calita ofera durabilitate rezistenta la caldura. Fler si functionalitate - ce nu este de iubit?

In plus, fiti sigur ca semineul dvs. electric va ramane la o temperatura sigura datorita intrerupatorului termic. Cu riscul de supraincalzire in trecut, sunteti liber sa va relaxati pe deplin si sa va rasfatati in fata focului - chiar si cu cei mici si prietenii cu patru picioare in preajma!


PANOU DE CONTROL SIMPLU

Indiferent daca aveti nevoie de un flux bland de caldura sau de o explozie mai puternica de caldura, cu ajutorul comenzilor usor de utilizat, efectuarea acestor modificari este floare la ureche. Pozitionat pe partea laterala a semineului pentru acces usor, veti gasi un termostat reglabil, un comutator de pornire/oprire a flacarii si doua comutatoare de putere (750W si 1500W).


EFECT FERMECATOR DE FLACARA

Spre deosebire de unele focuri electrice, acest semineu poate fi folosit cu sau fara functia de incalzire - perfect pentru utilizarea pe tot parcursul anului, chiar si atunci cand nu este nevoie de incalzire.

Pur si simplu porniti flacara stralucitoare cu LED pentru un punct focal estetic fermecator, care va adauga cu siguranta o senzatie de confort in casa dvs. pe tot parcursul anului. Indiferent de anotimp, nu puteti invinge linistea unui foc palpaitor!


Dimensiune: 45cm (H) x 40.5cm (L) x 24cm (l);

Lungime cablu: 1.9m;

2 setari de putere: 750W, 1500W;

 


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.