021.311.40.46 / 0741.990.365
Scaun armat pentru gradina VonHaus 2522098, balansoar, din lemn natural de salcam, capacitate maxima 150 Kg

Scaun armat pentru gradina VonHaus 2522098, balansoar, din lemn natural de salcam, capacitate maxima 150 Kg

Pret vechi: 800.00 Lei

Pret Promo: 699.00 Lei

 

Stoc terminat

13%
Reducere!

Descriere si specificatii

 

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.



Un scaun armat clasic din lemn, care ofera un stil si o eleganta durabila - un plus atemporal in gradina, terasa sau pe punte.

 

 

Fabricat din lemn de esenta tare din salcam, acest scaun din lemn natural arata unul cu imprejurimile sale in aer liber.

 

Farmecul sau rustic si finisajul din lemn natural il fac un bun venit pentru orice gradina, terasa, sau balcon - in plus, cu designul sau neutru, se va integra perfect cu multe colectii de mobilier existente.

 

Scaunul inclinat si spatarul spayat sunt incontestabil primitoare, fara a uita picioarele curbate care ii permit sa se balanseze usor inainte si inapoi - perfecte pentru a va bucura de soare.

 

Lemn stralucitor

 

Stilul traditional cu sipci al acestui scaun frumos este imbunatatit de finisajul uleiat, care creeaza o stralucire blanda, dar de impact. Pur si simplu aplicati ulei de tec ocazional pentru a mentine luciul lemnului.

 

In timp ce va puteti bucura de acest scaun armat clasic din lemn toata vara, va recomandam sa il aduceti in magazie sau in garaj in lunile mai umede de iarna pentru a evita intemperiile excesive.

 

Sau, daca nu aveti spatiu pentru a-l pastra in interior, cumparati o husa de protectie.

 

Scaun balansoar Adirondack Masuri: 92 X W74 X H94cm (Lungime X Latime X Inaltime)

 

Capacitate maxima de greutate: 150 kg

 

Va rugam sa retineti ca acest articol este ambalat plat si necesita asamblare


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.