021.311.40.46 / 0741.990.365
Robot de bucatarie tip Malaxor Tefal Masterchef Grande QB813D38, Putere 1500 W, 8 viteze, Bol 6.7 l, 6 accesorii, Argintiu

Robot de bucatarie tip Malaxor Tefal Masterchef Grande QB813D38, Putere 1500 W, 8 viteze, Bol 6.7 l, 6 accesorii, Argintiu

Pret Promo: 1890.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 2700.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)




Capacitate maxima pentru entuziastii de gatit!

Masterchef Grande te scoate din rutina zilnica: macaroane, tarta cu lamaie si bezea, pavlova, mini prajituri cu crema, tort... Datorita motorului puternic de 1500 de W si a celor 3 accesorii de patiserie turnate sub presiune, Masterchef Grande te ajuta sa-ti depasesti limitele si sa prepari pana si cele mai sofisticate retete cu usurinta, la fel ca si pe cele simple. Prepara pana la 2.6 kg de amestec de tort sau 60 de portii de briose si 2.2 kg de aluat de paine sau 10 portii de aluat de pizza dintr-o singura miscare datorita capacitatii maxime de 6.7 kg. Prepara mese copioase la tine acasa datorita accesoriilor incluse in pachet: blender din sticla, masina de tocat carne si procesor de alimente.


Depaseste-te pe tine insuti!

Masterchef Grande te scoate din rutina zilnica: macaroane, tarta cu lamaie si bezea, pavlova, mini prajituri cu crema, tort... Datorita motorului puternic de 1500 de W si a celor 3 accesorii de patiserie turnate sub presiune, Masterchef Grande te ajuta sa-ti depasesti limitele si sa prepari pana si cele mai sofisticate retete cu usurinta, la fel ca si pe cele simple. Prepara pana la 2.6 kg de amestec de tort sau 60 de portii de briose si 2.2 kg de aluat de paine sau 10 portii de aluat de pizza dintr-o singura miscare datorita capacitatii maxime de 6.7 kg. Prepara mese copioase la tine acasa datorita accesoriilor incluse in pachet: blender din sticla, masina de tocat carne si procesor de alimente. De acum ai posibilitatea sa gatesti toate retetele tale preferate celor dragi cu usurinta!


Obtine cantitati impresionante datorita bolului XXL

Prepara pana la 2.6 kg de amestec de tort si 2.2 kg de aluat de paine dintr-o singura miscare datorita bolului cu o capacitate maxima de 6.7 kg.


Miscare planetara dubla de mixare pentru rezultate optime

Cu miscarea planetara dubla de mixare, capul robotului de bucatarie si instrumentul de patiserie se rotesc in directii opuse pentru a obtine rezultate omogene de fiecare data.


Finisaj de tip premium

Robust datorita corpului metalic turnat, acesta isi va face treaba chiar daca vorbim despre aluaturi de de paine dense! Te vei indragosti de finisajul metalic peste care urmele timpului nu-si vor face simtita prezenta!


Capacitatea bolului de 6,7 L

Poti bate pana la 16 albusuri de ou, pregati fara efort aluatul pentru pana la 60 de briose si 10 aluaturi mari de pizza datorita bolului cu capacitate de 6,7 L.


Set metalic de patiserie de inalta calitate

Framanta, amesteca si bate cu setul de ustensile de patiserie perfecte pentru utilizare zilnica: carlig de framantat pentru aluaturi grele, paleta si tel.


4 iesiri de alimentare

4 iesiri de alimentare pentru o gama larga de accesorii optionale.


Prepara-ti chiftelute, tartar sau burgeri din carne acasa!

Masina de tocat carne include 3 site din inox pentru diferite tipuri de procesare (fin, mediu sau grosier) si un accesoriu pentru carnati si kebbe. Tava si lamele sunt confectionate din otel inoxidabil.


Prepara acasa smoothie-uri si cocktailuri delicioase

Blenderul de sticla cu o capacitate de 1.4 L este ideal pentru smoothie-uri, spargerea ghetii, cocktailuri si altele.


Bucura-te de legume si fructe proaspat feliate sau razuite

Procesorul de alimente include 3 discuri din inox detasabile pentru feliere(fina si grosiera) si taierea cartofilor. De asemenea, include si o lama pentru tocat. Acest accesoriu este ideal pentru multe tipuri de preparate crude precum fructe, legume, branzeturi, ciocolata, migdale si alune.


Specificatii:


Robot tip Malaxor

Functii: Framantare, Tocare, Mixare, Feliere, Blender

Material carcasa: Metal

Material Bol: Inox

Putere: 1500 W

Capacitate: 6.7 Litri

Capacitate aluat: 2.2 Litri

Trepte de putere: 8

Capacitate Blender: 1.4 Litri

Dimensiuni: 37 x 29 x 38 cm

Greutate: 14.58 kg

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.