021.311.40.46 / 0741.990.365
Robot de bucatarie MultiPro Express Kenwood FDM71.960SS, putere 1000W, 8 accesorii de procesare, viteza variabila si pulsatila, cantar digital integrat, capacitate 3L/ 1.5L

Robot de bucatarie MultiPro Express Kenwood FDM71.960SS, putere 1000W, 8 accesorii de procesare, viteza variabila si pulsatila, cantar digital integrat, capacitate 3L/ 1.5L

Pret: 996.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 1150.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

Robot de bucătărie MultiPro Express FDM71.960SS

0W22011056


Bucurați-vă de creativitate în bucătărie, știind că aveți unealta potrivită pentru fiecare treabă. Creați alimente care arată la fel de bine ca și gustul cu Express Serve. Tăiați în cubulețe, felii și grătar cu precizie, direct în farfurie.

 


Cântar digital integrat

SINGURUL CÂNTAR DE BUCĂTĂRIE DE CARE AVEȚI NEVOIE

Uitați de cântarele separate. Cântărește legumele, făina și multe altele direct în bol sau pe tava de cântărire inclusă. Incremental sau individual. Veți economisi timp și obiecte de spălat. Și, fără baterii care să se descarce, este și mai fiabilă.

 


Express Serve and Dice

TĂIAȚI ÎN CUBULEȚE, FELII ȘI RAZUITI DIRECT ÎN FARFURIE

Economisiți timp cu ajutorul accesoriului Express Serve. Este perfect pentru a razui, felia și tăia în cubulețe direct pe o farfurie de servit sau într-o tigaie. Bolul principal rămâne curat, economisind astfel timpul de spălare.

 


Blender din sticlă ThermoResist.

AMESTECĂ LA CALD ȘI RECE CA GHEAȚA

Amestecați ingredientele fierbinți direct din tigaie pentru a economisi timp cu ajutorul blenderului din sticlă ThermoResist de 1,5 l, rezistent la căldură. Grozav și pentru amestecarea la rece, cum ar fi smoothie-uri și shake-uri.


Versatilitate de neegalat

Fie că preparați turte sărate, supe picante sau torture moi. Are cele mai bune unelte pentru cele mai bune rezultate.


Pachetul complet

Cu sistemul original all-in-one de la Kenwood puteți toca, razui, tăia, felia, amesteca, frământa, bate și chiar face suc. Faceți totul cu o singură bază, economisind timp și spațiu.*


Control la îndemâna ta

Motorul fiabil de 1000 W, cu viteză variabilă și funcție de impulsuri, vă pune în control. Eliminați munca de ghicit cu pictograme clare care vă arată atașamentul potrivit pentru fiecare sarcină.


O variantă mai bună decât restul

Tăiați fin, tocați grosier sau faceți piure. Obțineți exact textura potrivită cu sistemul nostru unic de tăiere și cu lamele cu micro-sârmă. Rămânând ascuțite și rezistente, lamele noastre rezistă la testul timpului.


Bătut delicios

Obțineți frișcă perfect bătută și bezele ușoare și aerisite cu ajutorul telului nostru unic dublu din metal. Designul cu două batoane duble încorporează mai mult aer în amestec. Pentru rezultate mai ușoare, fără stropi, cu economie de timp și mai ușoare.


Totul la locul său

Nu mai pierdeți niciodată acea piesă în plus. Punga SmartStore vă ajută să păstrați totul laolaltă și să depozitați totul în mod ordonat. Puneți mâna pe instrumentul potrivit într-o clipă.


Tub de alimentare duală

Tub de alimentare Duo, inclusiv un mini împingător cu marcaje de măsurare, perfect pentru adăugarea de cantități mici


O gamă variată de discuri

Designul îngrijit se împachetează într-un bol generos de 3L. Este prevăzut cu mai multe discuri pentru feliere și razuire. Doar puneți-le pe ele și gata.

 


Specificatii:

Dimensiune: 20 X 26.5 X 40 cm ( L x l x H);

Material castron: plastic; Capacitate: 3L;

Material blender: ThermoResist; Capacitate: 1.5 L;

Lame din otel inoxidabil;

Accesorii lavabile in masina de spalat vase;

Loc detasare cablu;

Picioruse anti-alunecare;

Blocare de siguranta;

Lame detasabile din blender;

Spatula;

Accesorii : Instrument pentru aluat; Bătător metalic dublu; Lama cuțitului; Storcător de citrice; Blender din sticlă ThermoResist; Disc de răzuire foarte fin; Disc reversibil de feliere/răzătoare de 4 mm; Disc reversibil de feliere/răzătoare de 2 mm; Tavă de cântărire; Express Serve ; Express Dice; Express Serve & Dice; Punga SmartStore

 

 



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.