021.311.40.46 / 0741.990.365
Robot de bucatarie Bake and Blend, CRUX004, Mixer Planetar, 5.5L si cana blender, Putere1200W, 31872

Robot de bucatarie Bake and Blend, CRUX004, Mixer Planetar, 5.5L si cana blender, Putere1200W, 31872

Pret vechi: 870.00 Lei

Pret Promo: 590.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

32%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs resigilat  (?)


Versatil, puternic și frumos - mixerul Bake & Blend Stand de la CRUX bifează toate casetele cu funcții de formular. Dar, in plus față de bolul de amestecare din oțel inoxidabil, de asemenea, vine cu un vas de amestecare de sticlă, care vă permite să preparati rapid totul, de la aluat la smoothie-uri, făcand acest lucru o minune cu adevărat multifuncțională.

Versatil

Oferind performanțe superbe, de incredere și aspectul obișnuit al CRUX, această gamă de accesorii atașate de mixerul electric vă permite să preparati rapid o mare varietate de aluaturi , de la budinca la tort,de la biscuiți la paine și de la bezele pană la macarons. Paleta de batut din oțel inoxidabil imbină amestecurile de tort, aluatul de biscuiți, aluatul frantuzesc și glazura, carligul de aluat face munca grea de frămantare a painii iar telul bate ouăle, untul și smantana pană la consistența perfectă. Dar ceea ce pune intr-adevăr acest stand mixer in valoare este cana blender de sticlă, care se atașează cu ușurință la centru și vă permite pregatiti smoothie-uri, de asemenea.

Putere și control

Cu un motor de 1200 W care ii permite să amestece orice tip de amestec, are opt viteze care vă dau un control total și care sunt fără trepte, astfel incat să nu existe un salt brusc la putere atunci cand vă deplasați in sus sau in jos prin interval. In plus, dacă aveți nevoie de energie concentrată, există și o funcție de amestecare pentru bataile controlate.

Eficient

Acțiunea de amestecare planetară funcționează intr-o figură de opt modele care asigură că fiecare ultimă farama de ingredient este preluata și integrata temeinic și, de asemenea, ajută la menținerea vitezei și puterii indiferent de ce amestecați. Un capac păstrează intregul amestec in siguranță și gaura de amestec inteligent vă permite să adăugați ingrediente suplimentare in timp ce aparatul functioneaza.

Durabil și atractiv

Fabricat din oțel inoxidabil robust, cu finisaj elegant din grafit, este atat frumos, cat și construit pentru a rezista, și are semnătura CRUX datorita detaliilor din aur roz pentru a lega această piesă cu restul gamei.

Alte caracteristici

Dozator din oțel inoxidabil cu sistem de inchidere

Picioare anti-alunecare

Sistem stocare cu cablu


Despre gama CRUX

Inspirat și proiectat in New York, CRUX vă permite să pregătiți intreaga bucătărie cu o sofisticare raționalizată. Cu un stil elegant, in grafit și oțel inoxidabil, slefuit, cu accente subtile  de aur roz, ansamblul său de produse esențiale electrice merge cu mult dincolo de potrivirea dintre prăjitorul de paine și ceainicul obișnuit. Dar această gamă nu are legătură doar cu aspectul. CRUX și-a pus atat de mult gandul in fiecare piesă frumos prelucrată, versatilă, acordand o atenție incredibilă detaliilor și impachetandu-le pe fiecare dintre ele cu o mulțime de extrasuri utile, punand teoria in practica. Fierbeti, coaceți si amestecati- orice doriți să gătiți, să creați, să mancați sau să beți, CRUX vă permite să faceți totul - și oferă o gamă completă de modele de designer, fără ca prețul să se potrivească.


Bol de mixer de 5.5L

Capacitate de lucru: 5L

Cana de blender de 1.5L

39 x 28 x 35cm H.

8.6 kg

Flex 119cm

Putere:1200W



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul

 


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.