021.311.40.46 / 0741.990.365
Rasnita de cafea VonShef 2000147, putere 150W, capacitate 60g, pentru pana la 4 cesti de cafea, capac transparent cu blocare de siguranta, lame din otel inoxidabil

Rasnita de cafea VonShef 2000147, putere 150W, capacitate 60g, pentru pana la 4 cesti de cafea, capac transparent cu blocare de siguranta, lame din otel inoxidabil

Pret: 94.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 110.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din Marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania.


Rasnita de cafea 150W

Bucurati-va de cafea bogata, proaspat macinata, cu rasnita noastra de cafea electrica de 150 W. De ce sa nu incercati abilitatile dvs. de barista si sa creati o cafea delicioasa acasa? Cu lame robuste din otel inoxidabil, un capac transparent, astfel incat sa puteti vedea finetea macinarii si capacitatea de 60 g, veti putea face cafeaua perfecta fara a parasi casa.

Capacitate de 60 g, macina suficiente boabe de cafea pentru a face pana la 4 cani.

Lame din otel inoxidabil pentru macinare de inalta calitate

Blocarea de siguranta activata de capac va asigura ca rasnita nu va functiona decat daca capacul este blocat bine in pozitie.

Designul elegant negru mat si capacul transparent asigura ca se potriveste perfect cu orice bucatarie

Spatiu unic la baza rasnitei pentru depozitarea cablului de alimentare.

Cu un singur buton pentru functionare, este sigur si usor de utilizat, in timp ce blocarea de siguranta va asigura ca rasnita nu va functiona decat daca capacul este blocat bine in pozitie. Designul sau modern si elegant negru mat si capacul transparent asigura ca se potriveste perfect cu orice bucatarie, in timp ce spatiul de depozitare incorporat mentine cablul ordonat.


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.