021.311.40.46 / 0741.990.365
Purificator de Aer  Rowenta Pure Air Genius PU3080F0, CADR 350 m3/h, 4 nivele filtrare, Wi-Fi, Temporizator, Detectare automata a nivelului de poluare, Ultra silentios, Alb

Purificator de Aer Rowenta Pure Air Genius PU3080F0, CADR 350 m3/h, 4 nivele filtrare, Wi-Fi, Temporizator, Detectare automata a nivelului de poluare, Ultra silentios, Alb

Pret vechi: 800.00 Lei

Pret Promo: 545.00 Lei

 

Stoc terminat

32%
Reducere!

Descriere si specificatii

Purificator Rowenta Pure Air Genius PU3080F0, CADR 350 m3/h, 4 nivele filtrare, Wi-Fi, Temporizator, Detectare automata a nivelului de poluare, Ultra silentios, Alb


Respira cu usurinta!

Bucura-te de aer proaspat si curat datorita purificatorului Rowenta Pure Air Genius. Acesta este un aparat silentios si prietenos cu mediul inconjurator ce filtreaza pana la 99.99% alergenii si particulele fine pentru un aer curat in numai 4 minute*, datorita sistemului de filtrare de inalta performanta compus din filtrul Allergy+. Purificatorul poate fi controlat de la distanta prin intermediul aplicatiei dedicate, in timp ce senzorii ajusteaza fluxul de aer in functie de nivelul de poluare din locuinta ta pentru o filtrare perfecta zi si noapte.


4 niveluri de filtrarepentru ca tu sa te bucuri de un aer curat si sanatos chiar la tine acasa:

Pre-filtru (par si praf);

Filtru din Carbon Activ (fum, mirosuri si compusi organici volatili);

Filtru Allergy+ (particule fine, polen, alergeni de origine animala, mucegai, bacterii si virusuri);

Filtru NanoCaptur+ (formaldehide).


Conecteaza-ti purificatorul prin Wi-Fi la aplicatiaRowenta Pure Airsi controleaza nivelul de purificare a aerului din locuinta ta, oriunde te afli, oricand!


Aplicatia ofera informatii despre nivelul de poluare atat din interiorul locuintei tale cat si din zona in care locuiesti, precum si cantitatea de poluare filtrata. Ai posibilitatea de a personaliza programul de functionare al aparatului.

Datorita parteneriatului cuPlume Labs, primesti in timp real rapoarte in ceea ce priveste poluarea exterioara din propriul oras.

Senzorii aparatului monitorizeaza nivelul de poluare in timp real si ajusteaza automat viteza pentru a capta si distruge permanent alergenii.


Acopera o suprafata de pana la 140m²

Elimina rapid chiar si cele mai mici particule poluante, CADR (rata de livrare a aerului curat) de pana la 350m3/h.

Bucura-te de aer curat in numai 4minute


Datorita filtrului exclusivNanoCaptur+Pure Air elimina permanent formaldehida, cel mai daunator poluant din locuintele noastre.


Formaldehidaeste un gaz chimic incolor, inflamabil si cu miros puternic, care este clasificat drept carcinogen de catre OMS. Cand formaldehida este prezenta in aer la niveluri ce depasesc 0,1ppm, unele personae pot simti efecte adverse precum lacrimarea ochilor, senzatii de arsura in ochi, nas si gat, tuse, respiratie suieratoare, greata si iritatia pielii. Este folosita in materialele de constructii, la fabricarea multor produse de curatenie, in produsele de mobilier din lemn aglomerat (PAL, placaj si PFL), se ragaseste in lumanarile parfumate, picturi, etc.

 

Datorita aplicatiei Pure Air esti in permanenta la curent cu privire la concentratia de polen din zona ta. Aceasta informatie cuprinde 4 tipuri de polen, cum ar fi : mesteacan, iarba, ambrozie si maslin.

Granulele de polen contin alergeni puternici care pot cauza rinita alergica, atacuri astm sau conjunctivita. Polenul este probabil unul dintre alergenii cel mai dificil de evitat pentru ca este mobil si poate pluti in aer perioade lungi de timp


Zgomot insesizabilde numai 31dB(A) in treapta minima de viteza pentru o utilizare confortabila.

In treapta minima de viteza, Pure Air Geniusnuconsuma mai mult decat un bec LEDsi datorita ajustarii automate a treptei de viteza, te poti bucura de aer proaspat si curat tot timpul fara sa-ti faci griji pentru factura de curent!


Specificatii:

Tip Filtru: Carbon activ Nano Captur Allergy+

Aparat pentru purificat aerul

De sine statator

Functii:Indicator schimbare filtru Control Wi-Fi Temporizator 8h Blocare pentru protectia copiilor

Trepte de vitreza: 4

Flux de aer 350 m3/ora

Tpi panou comanda digital

Nivel zgomot 31 dB

Culoare: Alb

 

Dimensiuni (L x I x A):220 x 529 x 385 mm


 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016