021.311.40.46 / 0741.990.365
Patura electrica cu incalzire Vonhaus 2500872, 160x130cm, cu telecomanda, 9 setari de temperatura, temporizator pentru pana la 9 ore, roz

Patura electrica cu incalzire Vonhaus 2500872, 160x130cm, cu telecomanda, 9 setari de temperatura, temporizator pentru pana la 9 ore, roz

Pret: 284.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 360.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

 

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.


PATURA ELECTRICA ROZ

 

Stim cu totii cat de imprevizibila poate fi "minunata" vreme britanica, asa ca asigurati-va ca sunteti mereu pregatiti pentru valurile de frig cu aceasta patura electrica. Renunta astazi la straturile nesfarsite de paturi, pulovere si veste si imbratiseaza caldura confortabila - singurul prieten de care are cineva nevoie pentru a se incalzi!


CONTROLER DIGITAL INCLUS

Controlati toate setarile paturii dvs. incalzite cu o singura telecomanda; abia daca trebuie sa va miscati un centimetru! Alegeti din 9 setari diferite de temperatura pentru a gasi nivelul perfect de incalzire. Odata setata, puteti urmari cu usurinta temperatura cu ajutorul afisajului clar.

Planuiti un pui de somn serios? Pur si simplu programati temporizatorul de 9 ore pentru a se opri in orice moment, astfel incat sa va bucurati de un somn rapid (sau mai putin rapid). Este inevitabil!


PLUSAT SI DRAGUT IN ROZ

Aceasta patura superba nu numai ca va va incalzi, dar va arata si bine! Confectionata din flanela dubla de 250 gsm cu o captuseala moale din fleece, adaugati astazi un strop de culoare dulce canapelei, dormitorului sau biroului dvs. de acasa.


PATURA ELECTRICA USOR DE UTILIZAT

Datorita controlerului detasabil, paturica dvs. electrica este foarte usor de pastrat in conditii optime. Pe langa stergerea manuala intre doua utilizari, puneti-o din cand in cand in masina de spalat la o temperatura de maximum 30 grade C la spalare delicata. Nu veti putea rezista pufoseniei proaspete cu care veti ramane!

In plus, protectia termica va asigura linistea ca alimentarea se va opri daca se supraincalzeste, ceea ce inseamna ca va puteti relaxa in coconul dvs. fara griji. Asadar, incalziti-va, incalziti-va confortabil si relaxati-va cu adevarat.


OFERITI ASTAZI O PLAPUMA INCALZITA

Cine ar putea fi altfel decat incantat de o patura incalzita de plus la timp pentru iarna? Completata cu ambalaj de cutie cadou, aceasta plapuma electrica incalzita este cadoul perfect de Craciun, de ziua de nastere sau de casa noua. Oferiti-le celor dragi un cadou de care se vor folosi din plin!


Dimensiune: 160 x 130 cm;

Greutate: 2 kg;

Lungime cablu: 2.15m;

 

 



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul





Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.