021.311.40.46 / 0741.990.365
Organizator de perete pegboard si rafturi pentru scule si accesorii VonHaus 3515192, greutate maxima suportata 36 kg, carlige din plastic

Organizator de perete pegboard si rafturi pentru scule si accesorii VonHaus 3515192, greutate maxima suportata 36 kg, carlige din plastic

Pret: 139.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 200.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.


Organizator de scule pentru perete tip pegboard

Daca aveti o colectie mare de unelte si o cutie de instrumente obisnuita pur si simplu nu este suficienta, aceasta combinatie de panou si rafturi va ofera un spatiu vast pentru a depozita si organiza toate uneltele dvs. de mana.

Aceasta unitate va va pastra instrumentele in siguranta, organizate si usor disponibile. Nu este nevoie sa scotociti prin mai multe cutii de scule sau curele, deoarece va puteti vedea intreaga colectie dintr-o privire.

Pur si simplu agatati-le pe tabla folosind selectia de carlige incluse sau folositi gaurile asortate din rafturi.

Realizat pentru montare pe perete in garaj, magazie, atelier sau acasa.
Vine cu 2 scanduri si 2 rafturi - poate fi folosit ca o unitate mare sau individual pentru a se potrivi spatiului dvs.
Vine cu un sortiment de 50 de carlige pentru a satisface chiar si cea mai mare colectie de unelte. Carligele pot fi amplasate oriunde este necesar pentru o depozitare convenabila
Suruburile de fixare pe perete nu sunt incluse
Stocare personalizabila

Placa cu pereti vine in 2 sectiuni, la fel ca si raftul, astfel incat sa le puteti folosi ca o unitate mare sau separat ca doua sectiuni individuale - grozav daca lucrati intr-un spatiu mai mic sau incomode.

Alegeti dintre 5 tipuri diferite de carlige (10 din fiecare) pentru a se potrivi nevoilor dvs. Odata ce placa cu perete a fost montata pe perete, puteti atasa carlige manual in fata - oriunde doriti. Inseamna ca puteti lasa latimea si adancimea necesare pentru a va satisface uneltele si pentru a utiliza cat mai bine spatiul de depozitare.

In mod similar, raftul contine diferite dimensiuni si forme de deschidere pentru a se potrivi cu orice, de la ciocane si ciocane la surubelnite si chei hexagonale.

Constructie durabila

Fabricate din plastic rezistent la impact, placa cu pereti si raftul se lauda cu o capacitate de incarcare impresionanta de 36 kg, doar raftul poate suporta 6 kg.

Este necesara instalarea pe perete cu instructiuni complete incluse. Va rugam sa retineti, deoarece materialele peretelui variaza, suruburile pentru fixarea pe perete nu sunt incluse.

Dimensiune placi perforate: 96 x 54 cm (lungime x inaltime)

Dimensiune raft pentru scule: 48 x 21,5 x 7,6 cm (lungime x inaltime x adancime)


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.