021.311.40.46 / 0741.990.365
Oala electrica Multicooker 12-in-1 Crock-Pot CSC051, capacitate de gatit 4L, vas detasabil antiaderent, temporizator si functie de mentinere la cald, putere 1000W, 61768

Oala electrica Multicooker 12-in-1 Crock-Pot CSC051, capacitate de gatit 4L, vas detasabil antiaderent, temporizator si functie de mentinere la cald, putere 1000W, 61768

Pret vechi: 480.00 Lei

Pret Promo: 259.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

46%
Reducere!

Descriere si specificatii

Despre Crock-Pot

 

Crock-Pot fabrica cele mai bine vandute aragazuri lente din America de Nord de peste 30 de ani si versatilitatea lor le face atat de populare. Ideal pentru familiile aglomerate si care costa doar banuti pentru a rula, aragazurile lor va permit sa veniti acasa la o gama larga de mese sanatoase, gatite de la zero. De la tocanite si supe delicioase la oala pana la imbinari delicate de carne, puteti avea incredere in ele pentru a va gati mancarea la perfectiune, rezultand mancaruri de casa suculente, pline de aroma - si gata cand sunteti.


Cum multi dintre noi care ducem vieti din ce in ce mai ocupate, ultimul lucru pe care il doriti la sfarsitul unei zile lungi este sa petreceti ore in bucatarie. Cu Multi-Cooker Express de la Crock-Pot, va puteti bucura de mancaruri rapide facute in casa, sanatoase si gatite la perfectiune, si cu 12 setari pre-programate si comenzi digitale usor de citit, este aproape fara efort. Gatind cu pana la 70% mai rapid decat metodele de gatit conventionale si cu o capacitate de gatit generoasa de 4 litri, puteti hrani o familie mare in cel mai scurt timp si este perfecta si pentru distractie, permitandu-va sa petreceti mai putin timp in bucatarie si mai mult timp cu oaspetii dvs. Mai bine, exista o carte de bucate la indemana, plina de retete delicioase, care va ajuta in calatoria dvs. catre perfectiunea culinara.

 


Ce e in cutie

 

Multi-cooker Crock-Pot Express.

Castron de gatit detasabil, antiaderent.

Carte de retete - plina de inspiratie delicioasa.

Raft de aburi - perfect pentru gatit legume.

Lingura de amestecat.


Multifunctional

 

Creati risottos, tocanite, costite, supa, deserturi si chiar iaurturi consumatoare de timp cu o simpla apasare de buton - pur si simplu puneti ingredientele, alegeti felul de mancare si metoda de gatit (gatit lent, gatit sub presiune (exista opt setari de gatit sub presiune) aburi sau sotat) si lasati Multi-Cookerul magic sa faca toata munca grea pentru dvs. Daca aveti cerinte mai specifice, exista, de asemenea, o setare manuala, astfel incat sa puteti seta timpul / temperatura si presiunea dorite - este foarte putin ceea ce aceasta minunata masina nu poate face. Va gati chiar si un pui intreg in 30 de minute.

 


Temporizator cu intarziere si functie de mentinere la cald

O masa calda, gatita acasa, oricand doriti? Da, te rog! Functia temporizator de intarziere va permite sa introduceti ingredientele in Multi-Cooker dimineata sau cu o seara inainte si setati-l sa gateasca pentru timpul dorit. Chiar daca ajungeti acasa mai tarziu decat era de asteptat, functia de mentinere la cald va va asigura sa reveniti la o cina fierbinte. Cronometrul cu afisaj digital clar va numara inapoi timpul de gatit si va incepe sa se numere dupa ce a trecut timpul de gatit si functia de pastrare la cald incepe, astfel incat sa fiti mereu la curent.

 


Sigur

 

Capacul de siguranta de pe aparat asigura eliberarea intregii presiuni inainte ca capacul sa fie ridicat, astfel incat chiar daca incercati sa ridicati capacul inainte de a fi gata, acesta nu se va clatina, pastrandu-va in siguranta pe dvs. si pe orice maini curioase

 

Capacul de blocare, impreuna cu manerele de transport robuste, fac ca Multi-Cooker sa fie usor si sigur de transportat.

 


Mancare rapida - mancare sanatoasa

 

Stim cu totii ca gatitul de la zero are o multitudine de beneficii, de la a sti ce ingrediente folositi (deci fara surprize urate!) Si de a face alegeri mai sanatoase pana la alegerea aromelor pe care le iubesti. Dar multi oameni asociaza gatitul cu zgarieturi cu sesiunile lungi si dificile petrecute in bucatarie - Multi Cooker elimina timpul si efortul cu setarile sale pre-programate, astfel incat sa puteti profita atat de avantajele gatitului cu zgarieturi, cat si al fast-food-ului.

 


Iar beneficiile nu se termina aici - in timp ce fierberea prelungita a alimentelor le poate goli de nutrienti, presiunea si gatitul cu abur le mentin blocate, astfel incat sa puteti obtine si mai mult din legumele nutritive cu care gatiti.

 

Va rugam sa retineti: in timp ce oala detasabila este sigura pentru masina de spalat vase, producatorul recomanda spalarea manuala a oalei pentru a pastra longevitatea stratului antiaderent.


Putere: 1000W;

Capacitate de gatit: 4L;


 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



 

 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.