021.311.40.46 / 0741.990.365
Oala din fonta VonShef 1500019, capacitate 3.8L, cu capac, diametru 24 cm, culoare crem

Oala din fonta VonShef 1500019, capacitate 3.8L, cu capac, diametru 24 cm, culoare crem

Pret: 219.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializatin vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasing in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania.

 

Fabricata din fonta rezistenta pentru rezistenta superioara, conductivitate și retinere a caldurii, aceasta oala va permite sa gattii mancarea usor si uniform, mentinand in acelasi timp alimentele mai calde mai mult timp atunci cand caldura este oprita.

 

Intr-o atingere culinara inteligenta, interiorul capacului este incretit pentru a incuraja condensul sa se scurga inapoi in alimente, in mod regulat, pentru a adauga suculenta.

 

Datorita proprietatilor naturale antiaderente ale stratului de smalt, puteti gati și rumeni carnea in vas inainte de a adauga legumele, fara sa va faceti griji cu privire la lipirea sau arderea acesteia. Mai bine, oala este rezistenta la pete și mirosuri, facandu- o o alegere excelenta pentru a fierbe arome mai puternice și ingrediente mai colorate.

 

Oala este sigura de folosit pana la 250 grade C și potrivita pentru toate sursele de caldura. Nu este potrivita pentru prajirea profunda sau superficiala.

 

Capacitate mare de 3,8 litri.

 

Dimensiuni: 24cm (Diam) 30cm (Latime incl. Manere) Inaltime: 12cm

 

Doar spalare manuala.



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.