021.311.40.46 / 0741.990.365
Multicooker inteligent cu gatire sub presiune Tefal Cook4Me CY851130, 6 moduri de gatit, instructiuni pas cu pas, rapid si usor, 150 de retete, capacitate 6L

Multicooker inteligent cu gatire sub presiune Tefal Cook4Me CY851130, 6 moduri de gatit, instructiuni pas cu pas, rapid si usor, 150 de retete, capacitate 6L

Pret: 419.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 1000.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii


PRODUS RESIGILAT



Produsul prezinta urme de utilizare


Produsul se livreaza in cutie maro generica


 




Esti grabit, trebuie sa prepari masa pentru intreaga familie, sau pur si simplu iti lipsesc ideile? Descopera un nou mod de a gati rapid, simplu, savuros!

 

Multicookerul inteligent Tefal Cook4Me+ dispune de un panou de control intuitiv pentru a te ghida prin cele 4 meniuri ale sale: Ingrediente, Retete, Manual, Favorite. Cook4Me+ iti ofera solutia pentru mese delicioase, rapide si usoare. Descopera noi arome de fiecare data: alege unul dintre cele 6 programe de gatit si 150 de retete presetate, usor de preparat. Urmareste instructiunile pe ecran, detaliate pas cu pas si savureaza preparate excelente. Multicookerul adapteaza automat gatitul in functie de numarul de portii, tipul de ingrediente sau greutatea acestora.


Gaseste-ti inspiratia si lasa-te ghidat. Cele 4 meniuri te vor ghida pas cu pas catre preparate perfecte:

Ingrediente: pentru a prepara un ingredient anume, pur si simplu selecteaza-l pe ecranul digital, iar Cook4Me+ il va gati pentru tine.

Retete: 150 de retete in limba romana pentru care Cook4Me+ te va ghida pas cu pas in obtinerea rezultatelor perfecte

Manual: alege unul dintre cele 6 moduri de gatire si prepara propriile retete. Nu este nevoie sa monitorizezi aparatul, preparatul tau este pe maini bune si va fi pastrat la cald odata ce acesta este gata, pana la momentul servirii.

Favorite: retetele tale favorite sunt la o atingere de buton distanta.


Multicooker inteligent

Datorita panoului de control inteligent si intuitiv, Cook4Me+ devine astfel asistentul tau personal ce te va ghida pas cu pas prin cele 4 meniuri si cele 150 de retete presetate. Lasa-te ghidat si descopera noi arome, delicii savuroase, usor de preparat la tine acasa.


Inspira-te cu ajutorul aplicatiei Cook4me

Descarca aplicatia si descopera o mulltime de retete delicioase concepute special pentru multicookerul tau Cook4me+:

Peste 100 de retete extra celor pe care le ai deja in aparat;

Pachete dedicate cu retete locale si nu numai;

Retete dedicate pentru accesorii;

Folosete lista de ingrediente pentru reteta preferata, direct din magazin;

Gaseste retete delicioase pornind de la ingredientele pe care le ai in frigider.


Gateste in fiecare zi simplu si rapid!

Descopera un mod rapid si usor de a prepara in fiecare zi retete delicioase, cu un asistent de incredere, Cook4Me+, multicookerul inteligent si interactiv de la Tefal. Datorita modului de gatire sub presiune, te bucuri de mese gustoase, intr-un timp scurt si fara efort.


Posibilitati nelimitate

Aparatul dispune de 6 programe de gatire: gatire la abur, sub presiune, clasic (3 trepte de temperatura: gatire lenta, rumenire, fierbere) si reincalzirea preparatelor. De asemenea, la finalul procesului de gatire, preparatul tau va fi pastrat la cald pana in momentul servirii.


Inspira-te si lasa-te ghidat

Gateste in fiecare zi simplu si rapid datorita celor 150 de retete presetate. Ecranul intuitiv te va ghida pas cu pas pentru a obtine rezultate perfecte in functie de ingrediente, cantitate si numarul de portii, ajustand automat cantitatile si timpul de gatire.


Perfect pentru intreaga familie

Prepara retete delicioase pentru intreaga familie.Cu o capacitate de 6 L, vei obtine rapid si usor cele mai gustoase preparate pentru 2 pana la 6 persoane.


Mai mult timp pentru tine

Prepara rapid retetele tale favorite datorita modului de gatire sub presiune si urmeaza instructiunile afisate pe ecran. Nu este nevoie sa monitorizezi aparatul. El va gati pentru tine preparatele alese si le va mentine calde pana la servire.


Practic si usor

Capacul este usor de manevrat, iar vasul interior este detasabil si usor de curatat. Vasul si cosul pentru gatit la abur sunt compatibile cu masina de spalat vase.


 

Functii:

Timer

Sistem de siguranta

Start intarziat

Mentinere la cald

Gatire sub presiune


Numar programe 150

Tip programe:

Orez

Paste

Risotto

Reincalzire

Abur

Coacere

Fierbere


Putere 1600 W

Capacitate 6 l

Tip panou de comanda Digital

Material carcasa Plastic

Dimensiuni:

Latime 355 mm

Inaltime 355 mm

Lungime 376 mm

Greutate 6.4 Kg

Recenziile utilizatorilor
Data: 14-01-2023

Este super practic, îl am de aproape un an și ușurează munca foarte mult. Mâncarea este gata mai repede, nu mai stai sa amesteci intr-una în oala iar când ești în pana de idei sigur găsești o reteta care sa îți placa

Recenzie data de Roxana (Bacau)
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.