021.311.40.46 / 0741.990.365
Mixer vertical Tefal InfinyForce Pro 5 în 1 HB95LD38, 1200W, tehnologie Powelix Life, tocator 500ml, pahar gradat 800ml, protectie antistropire, 5 functii, Negru/Inox

Mixer vertical Tefal InfinyForce Pro 5 în 1 HB95LD38, 1200W, tehnologie Powelix Life, tocator 500ml, pahar gradat 800ml, protectie antistropire, 5 functii, Negru/Inox

Pret vechi: 1000.00 Lei

Pret Promo: 489.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

51%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)

 

Produs resigilat.



Mixer vertical Tefal InfinyForce Pro 5 in 1 HB95LD38, 1200W, tehnologie Powelix Life, tocator 500ml, pahar gradat 800ml, protectie antistropire, 5 functii, Negru/Inox


Noua tehnologie a lamelor Powelix Life ofera performante cu pana la 30% mai rapide in comparatie cu tehnologia cu 2 lame de la Tefal si dureaza de 2 ori mai mult timp decat lamele Powelix. Mixare fara efort chiar si a celor mai dure ingrediente datorita lamelor deosebit de ascutite si robuste.

 

Performanta si precizie de exceptie cu mixerul vertical Tefal InfinyForce. Noile lame cu Tehnologia Powelix Life, cu invelis din titan ultra rezistente, ofera rezultate perfecte si durabilitate in timp. Butonul de pornire, cu trepte de viteza lineare ofera confort sporit in utilizare, fiind foarte usor sa obtii textura dorita de fiecare data. Puterea de 1200 W te ajuta sa obtii rezultate rapide chiar si pentru cele mai dure ingrediente. Bucura-te de versatilitate maxima cu un singur aparat si exploreaza posibilitati nelimitate.


Mixerul vertical Tefal InfinyForce: Precizie extrema

Mixerul vertical Tefal InfinyForce ofera precizie, utilizare usoara si performante de lunga durata pentru rezultate perfecte si rapide. Preparara orice reteta iti doresti, de la supa, piure, salsa, pesto si deserturi mai usor ca niciodata. Technologia exclusiva Powelix Life ofera durabilitate exceptionala lamelor, cu performante ce dureaza cu pana la de 2 ori mai mult si garanteaza rezultate mai rapide cu pana la 30%*. Precizia este acum la dispozitia ta datorita multiplelor trepte de viteza, ce-ti vor permite sa obtii rezultatele dorite usor si rapid. Puterea de 1200 W garanteaza rezultate perfecte, chiar si pentru ingredientele dure. Descopera mixerul ideal, usor de curatat: componente detasabile compatibile cu masina de spalat vase si picior pasator cu protectie antistropire pentru a-ti pastra blatul de bucatarie curat. Da frau liber creativitatii tale culinare cu ajutorul multiplelor accesorii incluse: procesator de alimente, tocator de 500 ml, pahar gradat de 800 ml, tel si accesoriu pentru piure.

 

Lame cu tehnologia exclusiva Powelix Life: acestea ofera rezultate cu pana la 30% mai rapide si rezistenta cu pana la de 2 ori mai mare*

Motor puternic de 1200 W: toata puterea de care ai nevoie este la dispozitia ta pentru rezultate rapide si fara efort;

Usor de utilizat: buton ergonomic pentru controlul treptelor de viteza;

Utilizare fara griji: Picior cu protectie antistropire pentru un blat de bucatarie mereu curat;

Usor de curatat: Componentele detasabile sunt compatibile cu masina de spalat vase;

Exploreaza posibilitati nelimitate datorita setului de accesorii incluse in pachet: procesator de alimente cu 5 functii, tocator de 500 ml, recipient de 800 ml, tel si accesoriu pentru piure.

 


Lame ultra performante si rezistente

Descopera lamele cu tehnologia exclusiva Powelix Life ce ofera performante de exceptie, cu pana la 30% mai rapide*, si rezistenta in timp de doua ori mai mare**. Mixare fara efort chiar si a celor mai dure ingrediente datorita lamelor deosebit de ascutite si robuste. Obtine texturi extrem de cremoase multumita actiunii vortexului care trage ingredientele inspre lame si asigura o performanta indelungata datorita invelisului din titan dur al lamelor.

 


Putere de 1200 W

Motor puternic de 1200 W pentru rezultate ultra rapide, indiferent de preparat sau ingredientele folosite.


Recipient de 800 ml

Acesta este ideal pentru a prepara supe creme, piure, pesto si multe altele preparate delicioase datorita capacitatii sale si gradatiilor, pentru precizie in utilizare.


Usor de utilizat

Mixerul dispune de un design ergonomic pentru confort sporit in utilizare si multiple trepte de viteza, oferindu-ti precizie de top si control deplin, intotdeauna la dispozitia ta cu o atingere de buton.


Tocator

Ideal pentru a marunti eficient legumele, verdeturile, semintele sau condimentele, prepara salsa si multe altele.


Tel

Acesta este ideal pentru prepara spume, creme, omleta, si multe altele.


Procesator de alimente cu 5 functii

Da frau liber creativitatii tale cu procesatorul de alimente cu 5 functii si prepara retete cu adevarat delicioase, simplu si rapid.


Picior pentru piure

Prepara orice reteta de piure, rapid si usor, cu accesoriul dedicat.

 


Usor de curatat

Partile detasabile sunt compatibile cu masina de spalat vase pentru o curatare usoara si rapida, fara efort. Bucura-te de mai mult timp alaturi de cei dragi.


Siguranta in utilizare

Datorita sistemului dublu de siguranta, mixerul va functiona doar atunci cand este activat din ambele parti pentru control deplin si siguranta in folosire de fiecare data.


Specificatii:

Tip produs: Blender de mana

Putere:1200 W

Trepte de viteza: Variabila

Culoare:Argintiu

Tehnologie Powelix Life

Sistem antistropire
Mâner antialunecare

Ax detasabil:Da
Tocator:Da (0.5 L)
Vas gradat:Da (0.8 l)
Tel:Da
Lavabile in masina de spalat:Da (accesoriile)

Recenziile utilizatorilor
Data: 23-01-2023

Un produs excelent,foarte puternic, materiale de cea mai bună calitate. Se curăță ușor, îmbinarea componentelor foarte ușoară

Recenzie data de Adrian Popa (Miercurea Ciuc)
Data: 23-01-2023

Un produs excelent,foarte puternic, materiale de cea mai bună calitate. Se curăță ușor, îmbinarea componentelor foarte ușoară

Recenzie data de Adrian Popa (Miercurea Ciuc)
Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.