021.311.40.46 / 0741.990.365
Mixer planetar VonShef 2000031, putere 1000W, capacitate de lucru 3L, 8 setari de viteza si functie de impuls, 3 atasamente, culoare rosu

Mixer planetar VonShef 2000031, putere 1000W, capacitate de lucru 3L, 8 setari de viteza si functie de impuls, 3 atasamente, culoare rosu

Pret: 534.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 600.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

 

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din Marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania.



Ideal pentru bucatari noi si profesionisti experimentati, mixerul cu bol simplifica coacerea. Proiectat pentru a fi redus la zgomot si la mare putere, impresionantul motor de 1000 W - face usor amestecul, batutul si framantarea.

 

 

Dispunand de 8 setari de viteza, o functie de impuls pentru amestecarea intermitenta si carligul pentru aluat, batator si accesorii pentru tel - esti echipat cu tot ce aveti nevoie pentru a face prajituri, paine, produse de patiserie si budinci.

 

Alegeti dintre 8 setari de viteza si o functie de impuls, indiferent ce se potriveste cel mai bine retetei dvs.

Include un carlig de aluat din otel inoxidabil, batator si tel, acest lucru este esential pentru coacerea painii, prajiturilor sau prepararii deserturilor.

Castron mare de 4.5L din otel inoxidabil (capacitate de lucru: 3L)

Folositi capacul bolului / protectia impotriva stropirii pentru a minimiza mizeria atunci cand utilizati accesoriile

Designul cu cap inclinabil va permite sa adaugati cu usurinta ingrediente, sa verificati progresul si sa adaugati sau sa scoateti vasul.

Dimensiuni mixer: 32 X 41 X 25cm (inaltime X latime X adancime)

3 atasamente Easy Fit

 

Batator plat - cel mai bun lucru pentru coacerea si amestecarea zilnica - acest batator in forma de paleta va combina fara efort creme, amestecuri de tort si aluaturi mai usoare.

 

Carlig de aluat - ideal pentru amestecuri mai grele, cum ar fi paine si produse de patiserie scurte - utilizarea carligului de aluat va lua timp si efort din framantare.

 

Tel - potrivit pentru a amesteca amestecuri usoare si aerisite, cum ar fi bezea si albusuri de ou, Este perfect pentru batere usoara si amestecare.

 

Bratul de actiune planetara asigura amestecarea uniforma a ingredientelor si reduce din timpul necesar razuirii interiorului bolului.

 

Bol de capacitate de 3,5 litri

 

Indiferent daca amestecati prajituri sau briose - bolul mare de 3,5 L cu o capacitate de lucru de 3 L va gazdui mai mult decat ingredientele dvs.

 

Protectia transparenta impotriva stropirii va diminua mizeria si, de asemenea, beneficiaza de o fereastra de ingrediente mari, astfel incat nu este nevoie sa indepartati protectia la mijlocul amestecului.

 

Sigur si elegant

 

Designul cu cap inclinabil inseamna ca indepartarea bolului de amestecare este usor. De asemenea, mixerul include un comutator de siguranta pentru a preveni pornirile accidentale atunci cand nu se afla in pozitia corecta. Mai mult, designul compact si retro al mixerului, cu un finisaj rosu lucios, va arata excelent pe orice blat de bucatarie.

 

Vasul de amestecare, protectia impotriva stropilor si accesoriile sunt toate sigure pentru masina de spalat vase pentru o curatare fara probleme.



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.