021.311.40.46 / 0741.990.365
Geanta depozitare machiaj si cosmetice Beautify 4010141, cu 3 niveluri, finisaj roz blush si dungi pe partea superioara, inchidere frontala, maner de transport

Geanta depozitare machiaj si cosmetice Beautify 4010141, cu 3 niveluri, finisaj roz blush si dungi pe partea superioara, inchidere frontala, maner de transport

Pret: 189.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 240.00 Lei

 

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din Marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania.


Geanta mica de machiaj Blush Pink

Puneti-va stilul in depozitarea produselor de infrumusetare cu trusa de machiaj Beautify Blush Pink. De la rujuri la ingrijirea pielii pana la pensule de machiaj, geanta noastra mica de frumusete ofera locul perfect pentru a va depozita toate elementele esentiale de frumusete. Proiectata cu un cadru si material auriu roz si un model atragator de dungi roz roz pe partea de sus.

Design spatios, cu patru separatoare fixe care creeaza sase compartimente separate.

Are cadru din aur roz si feronerie cu maner de transport.

Include doua tavi si o sectiune inferioara mare.

Vine cu inchidere frontala care poate fi blocata si doua chei pentru siguranta.

Dimensiuni: L25 x L18.5 x H23cm.

Ideala atat pentru artistii profesionisti, cat si pentru iubitorii de machiaj, geanta noastra eleganta de machiaj este perfecta pentru depozitarea si protejarea machiajului si a accesoriilor. Include o captuseala moale de catifea pentru a adauga o nota plina de farmec, pastrand in acelasi timp continutul in siguranta.

Construita tinand cont de spatiul de depozitare, trusa noastra de frumusete roz blush are patru separatoare care formeaza sase compartimente separate, doua tavi de depozitare, depozitare laterala si depozitare mare in partea de jos. Vine cu patru picioare din plastic pe partea de jos a carcasei, astfel incat sa nu va faceti griji ca zgariati orice suprafata atunci cand va pregatiti.

Fabricat din PVC puternic, intr-un roz pal, geanta noastra mica de machiaj este atat robusta, cat si eleganta. Include un maner de transport auriu roz pentru o manevrare usoara si o inchizatoare care se incuie cu 2 chei pentru un plus de siguranta.

Va rugam sa retineti: accesoriile au doar scop ilustrativ si nu sunt incluse.

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.