021.311.40.46 / 0741.990.365
Geanta de scule cu roti VonHaus 3500067, capacitate 25kg, cu fermoar, buzunare interioare, maner telescopic, uneltele si accesoriile nu sunt incluse

Geanta de scule cu roti VonHaus 3500067, capacitate 25kg, cu fermoar, buzunare interioare, maner telescopic, uneltele si accesoriile nu sunt incluse

Pret: 269.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 370.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.


Geanta de scule cu roti

Luati-va uneltele cu dvs. oriunde va aflati cu aceasta geanta pentru instrumente cu roti la indemana de la VonHaus.

Fabricata din material ultra-rezistent, asigurata cu fermoare si oferind mult spatiu de depozitare, aceasta unitate de depozitare pe roti este transportorul mobil de unelte de care are nevoie orice activitate de bricolaj.

O multime de spatiu de depozitare

Spatiul interior are buzunare interioare pentru unelte mai mici, in timp ce cavitatea principala ofera mult spatiu pentru depozitarea uneltelor electrice de dimensiuni medii pana la mari. Pentru instrumentele la care aveti nevoie de acces rapid si usor, profitati de buzunarele exterioare spatioase.

Stocare mobila

O pereche de roti durabile din plastic, combinate cu 3 picioare de oprire, va faciliteaza transportul colectiei de unelte si o asezati in pozitie verticala cand ajungeti la spatiul de lucru.

Maner telescopic

Un maner telescopic reglabil faciliteaza deplasarea uneltelor - pur si simplu glisati-l afara, blocati-l si inclinati-l spre dvs. pentru a va bucura de transportul usor si confortabil al incarcaturilor grele de pana la 25 kg.

Dimensiuni - 47 cm X 28 cm X 42,5 cm (Lungime X Latime X Inaltime)

Greutate - 4,25 kg

Uneltele si accesoriile nu sunt incluse!!


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.