021.311.40.46 / 0741.990.365
Friteuza cu aer cald Tefal Actifry Genius XL 2-in-1 YV970815, putere 1500W, 9 programe de gatit, functie de pastrare la cald, 2 zone de gatire separate, negru

Friteuza cu aer cald Tefal Actifry Genius XL 2-in-1 YV970815, putere 1500W, 9 programe de gatit, functie de pastrare la cald, 2 zone de gatire separate, negru

Pret: 1149.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 1590.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Reconditionat

Descriere si specificatii



Friteuza fara ulei Tefal Actifry Genius XL 2in1 YV970815, capacitate alimente 1.7kg, tehnologie Dual Motion, 9 programe automate, 2 zone de gatire, negru
 
 
Gateste 2 retete delicioase in acelasi timp cu 99% mai putina grasime adaugata*
 
Revolutioneaza modul in care gatesti datorita friteuzei Tefal ActiFry Genius XL 2 in 1. Aceasta iti va permite sa prepari 2 retete delicioase in acelasi timp datorita celor 2 zone de gatire separate. Impreuna cu Tehnologia unica ActiFry, bolul ofera preparate crocante si delicioase, in timp ce tavita este dedicata pentru gatit fripturi sau fillet de somon fraged.
 
*pentru 1.5 kg cartofi proaspeti cu o pierdere de greutate de 55% cu 2 cl de ulei vs prajire in baie de ulei de 2.2 L si pentru 4 portii de friptura gatita timp de 10 minute fara grasime vs gatire traditionala in tigaie cu 10 g de unt timp de 2 minute pe fiecare parte.
 
Friteuza Tefal ActiFry Genius XL 2 in 1: 2 Retete delicioase preparate in acelasi timp cu 99% mai putina grasime adaugata*
 
Vrei sa prepari pentru familia ta o cina delicioasa si sanatoasa? Friteuza Tefal ActiFry Genius XL 2 in 1 revolutioneaza modul in care gatesti. Aceasta iti va permite sa prepari 2 retete delicioase in acelasi timp datorita celor 2 zone de gatire separate. Savureaza cartofi prajiti delicioasi serviti alaturi de fripturi suculente sau legume gratinate alaturi de fillet de somon fraged. ActiFry Genius dispune de tehnologia exclusiva Dual Motion ce presupune o combinatie dintre aer cald si amestecare automata a ingredientelor. Aceasta garanteaza rezultate perfecte de gatire cu o textura crocanta la exterior fara grasime adaugata si calorii in plus! Friteuza este una versatila datorita celor 9 programe automate ce ajusteaza automat temperatura de gatire, timpul si miscarea de amestecare a ingredientelor pentru retete delicioase.

2 zone de gatire separate
 
Prepara cartofi prajiti deliciosi sau legume ca la wok, in timp ce tavita in tavita separata gatesti fripturi suculente sau fillet de somon fraged. Tavita este ideala si pentru preparate delicate.

99% mai putina grasime adaugata*
 
Gateste retete delicioase si crocante fara grasime si calorii adaugate! Folosind numai o lingurita de ulei, poti prepara o friptura delicioasa cu cartofi prajiti cu 99% mai putina grasime adaugata*.
*pentru 1.5 kg cartofi proaspeti cu o pierdere de greutate de 55% cu 2 cl de ulei vs prajire in baie de ulei de 2.2 L si pentru 4 portii de friptura gatita timp de 10 minute fara grasime vs gatire traditionala in tigaie cu 10 g de unt timp de 2 minute pe fiecare parte.

Nu este nevoie sa amesteci ingredientele
 
Tehnologia Dual Motion presupune o combinatie dintre aerul cald si amestecare delicata a ingredientelor ce garanteaza preparate crocante, fara a fi nevoie ca tu sa monitorizezi procesul de gatire.

9 programe inteligente
 
Gateste perfect si usor o varietate de retete, inclusiv retete stir-fry datorita celor 9 programe automate: cartofi prajiti, nuggets, gustari prajite sarate/dulci, rulouri, carne, peste, pui, wok, preparate internationale si deserturi - toate acestea ajusteaza automat timpul de gatire. Ecranul tactil ofera acces catre functiile de Pornire intarziata si Pastrare la cald.

Pana la 8 persoane
 
Prepara feluri principale pentru pana la 6 persoane si garnituri pentru pana la 8 persoane datorita capacitatii de 1.7 kg.

O noua reteta in fiecare zi
 
O carte cu 20 de retete este inclusa in pachet, in timp ce peste 300 de retete pot fi accesate folosind aplicatia ActiFry mentru smartphone.

Usor de curatat
 
Capacul, bolul si paleta sunt detasabile si compatibile cu masina de spalat vase.

Functii avansate
 
Profita ce functiile de Pornire intarziata si Pastrare la cald ce te vor ajuta sa serveste preparatele tale calde la momentul ideal.
Modul manual
 
Savureaza retete perfecte si crocante datorita termostatului ajustabil de la 70deg to 220degC si a timerului de pana la 60 minute.

Fara mirosuri neplacute
 
Ia-ti la revedere de la mirosul de ulei datorita tehnologiei de gatire ActiFry Genius.

Caracteristici: 
Putere: 1500W;
Nr programe: 9;
Friteuza cu aer cald;
Interval de temperatura: 70 - 220 grade Celsius;
Accesorii compatibile cu masina de spalat vase;
Mentinere la cald;



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.