021.311.40.46 / 0741.990.365
Fierbator de apa Dualit 16710, fara fir, baza rotativa, capaitate 1.5L, putere 2300W, protectie la incalzire, fereastra de vizualizare

Fierbator de apa Dualit 16710, fara fir, baza rotativa, capaitate 1.5L, putere 2300W, protectie la incalzire, fereastra de vizualizare

Pret: 287.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 470.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

Despre Dualit

 

Dualit s-a nascut din pasiunea unui om pentru inventie, produse bine concepute si grefa dura. Max Gort-Barten a iesit din armata britanica dupa ce al doilea razboi mondial s-a umplut de idei de inginerie si si-a inceput afacerea in Camberwell - una dintre primele sale idei a fost focul electric cu doua lumini, care a dat companiei numele, dar era acum simbolul lor prajitor de paine brevetat care a atras atentia publicului. Specializata in continuare in prajitoare de paine, linia de produse Dualit include acum o gama de aparate electrice mici, de la ceainice, pana la mixere manuale si cuptoare de blat. Condus acum de a doua si a treia generatie a familiei, Dualit respecta cu fermitate principiile de fiabilitate si durabilitate ale lui Max: fara bibelouri, fara trucuri, fara compromisuri, doar produse excelente.


Daca va intrebati daca un fierbator alb ar arata prea tare in bucataria dvs. si unul crem prea cald, atunci acest fierbator Canvas White Jug de la Dualit este umbra pentru dvs. Undeva intre un alb ascutit si o crema crocanta, functioneaza minunat cu bucatariile contemporane sau traditionale, moderne si elegante, fara a fi prea reci. De asemenea, este dotat cu functii pentru a se asigura ca are functionalitatea potrivita aspectului sau minunat.

 


Fierbere rapida

 

Facand supravegherea fierbatorului de apa sa devina o sarcina mult mai putin dificila, acest fierbator are un element de fierbere rapida de 2,3 kW, incalzind apa intr-o clipita si oferindu-va bautura mult mai meritata.

 

Protectie la fierbere-uscare

 


Pe langa faptul ca aveti o fereastra mare de vizionare, astfel incat sa stiti exact cata apa este in ceainic, acesta are si o protectie la fierbere, asa ca nu o veti deteriora, chiar daca este cam slaba. Cu o capacitate generoasa de 1,5 litri, este sigur ca va fi suficient si pentru cateva cani de ceai dintr-un singur clocot.

 


Baza 360 de grade

 

Acest ceainic de la Dualit are o baza de 360 de grade pentru un plus de confort, deci nu conteaza in ce mod l-ai pus. Acest lucru il face, de asemenea, potrivit pentru utilizatorii dreptaci si stangaci. Exista picioare antiderapante pe fundul bazei pentru a o mentine in pozitie in timpul utilizarii, precum si un filtru detasabil pentru a va asigura ca apa este clara pentru acea cupa perfecta.

 

Suntem siguri ca acest ceainic va arata bine pe aproape orice blat de bucatarie si, cu aceste caracteristici, va juca rolul si il va arata.



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 

 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.