021.311.40.46 / 0741.990.365
Fier de calcat cu abur Tefal Puregliss FV8066E0, 3000W, jet de abur 280g/min, abur continuu 50g/min, talpa Durilium Ariglide, functie anti-calcar, functie stand-by

Fier de calcat cu abur Tefal Puregliss FV8066E0, 3000W, jet de abur 280g/min, abur continuu 50g/min, talpa Durilium Ariglide, functie anti-calcar, functie stand-by

Pret: 347.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 500.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii


Fier de călcat cu abur Puregliss Tefal FV8066E0, 3000 W, încălzire rapidă, 50 g/min de abur continuu, jet abur 280 g/min , Mod standby, Tehnologie patentata Micro Lime Filter,


Oprire automată sigură -Modul standby este activat automat când fierul de călcat este lăsat nesupravegheat - după 8 minute când este lăsat vertical și după 30 de secunde când este lăsat pe talpă

Fără risc de pete - Tehnologia noastră patentată Micro Lime Filter asigură performanțe de lungă durată, păstrând în același timp toate hainele și rufele fără pete și pete.

Putere impresionantă pentru o călcare perfectă: putere de 3000 W pentru încălzire rapidă, 50 g/min de abur continuu și 280 g/min de abur pentru a elimina cutele persistente cu ușurință

Călcare verticală : caracteristica verticală de abur, ideală pentru retușurile de ultimă oră și ideală pentru cutele la costume și alte articole de îmbrăcăminte suspendate, chiar și draperii.

Călcare rapidă și fără efort cu tehnologia Durilium Airglide Autoclean: distribuție optimă a aburului, alunecare remarcabilă și acoperire catalitică Autoclean pentru performanțe impecabile și fără cusur în timp.


Rezultate perfecte

Putere impresionanta pentru rezultate perfecte: 3000 W pentru incalzire rapida, abur variabil de pana la 50 g/min si jet de abur puternic de pana la 280 g/min pentru indepartarea pana si a celor mai dificile cute cu usurinta

 


Fara pete

Tehnologia patentata Micro Calc Filter asigura performante de lunga durata in timp ce pastreaza tesaturile tale curata si fara pete.

 


Alunecare excelenta

Sesiuni de calcat fara efort datorita tehnologiei Durilium AirGlide AutoClean: difuzie optima a aburului, alunecare exceptionala si invelis AutoClean pentru tesaturi fara pete si performante de exceptie in timp.

 


Oprire automata

Modul standby este activat automat dupa 8 minute de inactivitate a fierului de calcat in pozitia verticala si 30 de secunde in pozitie orizontala.

 


Abur vertical

Calcarea tesaturilor delicate si de mari dimensiuni este usor de realizat datorita functiei de abur vertical, ideala pentru finisaje de ultim moment pentru costume si draperii.

 


Igienizare

Combinatia dintre temperatura inalta si abur elimina pana la 99.99% din bacterii, indiferent de tipul de tesatura, pentru o igiena exceptionala.

 


Confectionat in Franta

Statia de calcat este fabricata in Franta, la inalte standarde de calitate.


Specificatii:

Putere: 3000W;

Abur variabil: 50g/min;

Jet de abur: 280 g/min;

Abur vertical si functie spray;

Reglaj manual al debitului de abur;

Sistem anti-picurare;

Lungime cablu: 2m;

Sistem anticalcar;

Indicator nivel apa;



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 


 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.