021.311.40.46 / 0741.990.365
Dulap depozitare pentru baie cu 3 sertare VonHaus 3009008, din MDF, 81 x 30 x 30 cm; culoare alb

Dulap depozitare pentru baie cu 3 sertare VonHaus 3009008, din MDF, 81 x 30 x 30 cm; culoare alb

Pret: 329.00 Lei

 

Stoc terminat

Descriere si specificatii

 

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.


Dulap depozitare pentru baie cu 3 sertare Holbrook White

 

 


Aduceti o nota de eleganta in baia dvs. cu acest dulap de depozitare dragut, dar practic, cu un design in stil Shaker de la VonHaus.


Poate fi dificil sa obtineti spatiul de depozitare de care aveti nevoie intr-o baie fara a face compromisuri in ceea ce priveste stilul si spatiul. 

De aceea, acest dulap de depozitare cu trei sertare, care economiseste spatiu, este o adevarata descoperire! Fabricat din MDF robust si avand un finisaj cu vopsea alba matasoasa, aceasta va pune in valoare orice interior, gazduind in acelasi timp o gama larga de articole 

esentiale pentru baie intr-un spatiu mic.


Avand o inaltime de 81 cm, sertarele evoca farmecul traditional. Unitatea incorporeaza un set de trei sertare practice, fiecare cu un maner decupat ingrijit pentru o utilizare usoara. Sertarele au dimensiuni interne de L26,5 x L21,6 x P22,5 cm - ideale pentru lenjeria de pat si de baie, precum si pentru articole de toaleta si produse de curatare. Este furnizata o curea de siguranta, gata de atasare la perete pentru a preveni rasturnarea.


Usor de incadrat atat in interioarele traditionale, cat si in cele contemporane. Finisajul de vopsea este rezistent la apa si poate fi curatat prin stergere cu o carpa umeda.


Unitatea face parte dintr-o gama de piese de mobilier de inspiratie coloniala de la VonHaus, concepute pentru a va ajuta sa creati o casa eleganta.


Va rugam sa retineti ca acest articol necesita asamblare.



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul






Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.