021.311.40.46 / 0741.990.365
Dispenser bauturi Vonshef 1000238, capacitate 8L, infuzor de fructe, tava de gheata, componente din plastic Non-BPA

Dispenser bauturi Vonshef 1000238, capacitate 8L, infuzor de fructe, tava de gheata, componente din plastic Non-BPA

Pret: 179.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

 

  

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.

 


Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din Marea Britanie din ultimii 5 ani.

 


In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania.


 

PERFECT PENTRU ENTERTAINING - depozitați și turnați cocktailuri, bere, băuturi spirtoase, vin, băuturi răcoritoare, punch sau apă și afirmati-va stilul.

 


CAPACITATE MARE 8L - economisiți călătoriile la frigider și permiteți oaspeților să se serveasca singuri - capacitate de aprox. 6.8L fără gheață și infuzor de fructe.

 


PROIECTAT DE VONSHEF - bază geometrică la modă proiectată exclusiv de VonShef ca parte a colecției noastre largi de produse entertaining.

 


CILINDRU DE GHEAȚĂ DETASABIL

 

Cilindrul detașabil de gheață este o atingere de geniu. Izolată de rezervorul de băuturi, este modalitatea perfectă de a menține băuturile reci fără a le dilua. Umpleți cilindrul cu apă, bagati-l la congelator și atașați-l la dispenserul de bauturi cand sunteți gata de petrecere.


 

INFUZOR DE FRUCTE

 

Distribuitorul de băuturi include, de asemenea, un infuzor de fructe detașabil, permitandu-vă să adăugați arome de fructe in bauturile dumneavoastra, din nou, fără a ocupa bautura in sine. Această caracteristică este perfectă pentru a va crea propria apă infuzată cu fructi la alegere sau pentru un punch de fructe minunat sau cocktail-uri impresionante.

 


 

 


ROBINET AURIU - robinet ușor de turnat, anti-picurare auriu cu parghie. Potrivit pentru utilizarea in interior / exterior (păstrați-l intr-un loc uscat atunci cand nu il folosiți).


Dimensiuni: 22.8 X 39cm (Diametru X Inaltime)



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 




Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.