021.311.40.46 / 0741.990.365
Cutie de scule cu roti VonHaus 3500046, 2 compartimente detasabile, cu capac si cleme de inchidere, mini compartimente interioare, uneltele si accesoriile nu sunt incluse

Cutie de scule cu roti VonHaus 3500046, 2 compartimente detasabile, cu capac si cleme de inchidere, mini compartimente interioare, uneltele si accesoriile nu sunt incluse

Pret: 187.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 250.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.



Cutie de scule cu roti VonHaus

Cu acest centru de lucru mobil la indemana, va puteti duce colectia de unelte la un nivel cu totul nou de organizare si transportabilitate.

Cu compartimente inteligente concepute pentru a tine orice, de la unelte electrice portabile mari pana la colectii grele de piulite, suruburi si cuie, sa va pastrati colectia organizata nu a fost niciodata mai simplu, in timp ce cele doua roti de cauciuc va ajuta sa le mutati fara probleme oriunde aveti nevoie, cu usurinta.

Rotile rezistente din cauciuc va permit sa depozitati si sa transportati cu usurinta uneltele si accesoriile.
Doua compartimente mari pot fi stivuite impreuna ca un carucior mobil sau utilizate separat ca si cutii de scule
Sase compartimente superioare mici ofera un spatiu pentru aranjarea suruburilor, saibelor si a altor accesorii mici.
Capacul cu dublu clips poate fi blocat cu un lacat (nu este inclus).
Max. capacitate 25 kg
Dimensiuni: L46 x D26 x H63cm (H83cm cand manerul este extins).
Transportati-va uneltele

Chiar daca transportati o sarcina maxima de 25 kg, cele doua roti mari de cauciuc elimina efortul de a transporta colectia de unelte. Pur si simplu extindeti manerul, inclinati caruciorul si trageti-l usor oriunde aveti nevoie de abilitatile dvs. de bricolaj.

Design adaptabil

Pentru lucrari mici de bricolaj, nu este intotdeauna necesar sa va luati intreaga colectie de unelte. In astfel de ocazii, caruciorul poate fi separat in doua cutii de scule independente, fiecare cu propriile capace si manere. Aveti nevoie doar de strictul necesar? Pastrati-le in tava detasabila si scoateti-le rapid oricand aveti nevoie de ele.

Spatiu pentru orice

Uneltele vin in toate formele si dimensiunile, de la suruburi minuscule la burghie combinate. Cu aceasta cutie de instrumente, este usor sa le pastrati in siguranta si organizate. Cele doua compartimente principale sunt suficient de mari pentru a gazdui unelte de mana mai mari, in timp ce cele sase minicompartimente din partea de sus ofera depozitare ingrijita si usor accesibila pentru suruburi, saibe, cuie si alte elemente de fixare mici.

Asigurati-va colectia

Capacul este prevazut cu doua incuietori bine fixate pentru a va mentine uneltele in siguranta. Daca aveti nevoie de un nivel suplimentar de securitate, capacul poate fi blocat cu un lacat la alegere.

dimensiuni:

46cm X 26cm x 63cm (lungime x adancime x inaltime)

Maner extins - 20 cm (inaltime)

Dimensiunea compartimentului superior: 455x260x295mm

Dimensiunea compartimentului inferior: 463x260x340mm

Uneltele si accesoriile nu sunt incluse!!



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul





Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.