021.311.40.46 / 0741.990.365
Cos depozitare pentru baie VonHaus 3009004, cu capac, din MDF, culoare alb

Cos depozitare pentru baie VonHaus 3009004, cu capac, din MDF, culoare alb

Pret: 117.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 210.00 Lei

 

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

 

 

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.


 



Profitati din plin de fiecare centimetru de spatiu cu acest suport subtire de stocare in stil colonial de la VonHaus.

 

 

Chiar si cea mai mica baie poate oferi spatiu de depozitare pentru produse de curatare si alte elemente esentiale cu acest dispozitiv de stocare inteligent. Fabricat din MDF robust si cu o vopsea alba moale, va va ajuta sa va mentineti spatiul din baie liber.

 

Formatul bine conceput, dar compact, este solutia perfecta pentru depozitarea sticlelor de inalbitor si a altor produse de curatare, precum si a articolelor de toaleta, cum ar fi samponul si gelul de dus.

 

Stilul simplu, subtire, incorporeaza o cavitate centrala cu capac de ridicare si ocupa foarte putin spatiu. Nu mai sunt sticle amestecate strivite de-a lungul toaletei, adunand praf!

 

Design-ul evoca o senzatie coloniala clasica, facandu-l o potrivire usoara atat pentru interiorul traditional, cat si pentru cel contemporan. Finisajul este rezistent la apa si poate fi curatat prin stergere cu o carpa umeda.

 

Unitatea face parte dintr-o gama de piese de mobilier de inspiratie coloniala de la VonHaus concepute pentru a va ajuta sa creati o casa eleganta.

 

Va rugam sa retineti ca acest articol este ambalat plat si necesita asamblare.

Dimensiune: 30 x 15 x 35 cm ( lungime x latime x inaltime)


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.