021.311.40.46 / 0741.990.365
Cos de gunoi cu pedale, 3 compartimente VonHaus 3007240, 45 de L, diferite culori

Cos de gunoi cu pedale, 3 compartimente VonHaus 3007240, 45 de L, diferite culori

Pret vechi: 600.00 Lei

Pret Promo: 499.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

17%
Reducere!

Descriere si specificatii

 

VonHaus este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice de curatenie si incalzire, articole si accesorii de uz casnic si menaj, mobilier si depozitare pt casa, birou si gradina, scule electrice si multe alte produse pt casa si gradina de cea mai buna calitate

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonHaus in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonHaus, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produsept casa si gradina.



Cos de reciclare cu pedale de 45 l

Reciclarea este la fel de importanta acum cum a fost vreodata, gospodariile constiincioase contribuind acum pentru a-si face partea lor.

3 compartimente cu coduri de culoare de 15 litri cu capace inchise va permit sa depozitati deseurile reciclabile intr-un mod convenabil si igienic
Fabricat din otel inoxidabil robust
Masoara 60,5 cm x 34 cm x 48,5 cm aprox. - dimensiunea perfecta pentru casa moderna.
Pe langa faptul ca va ajuta sa contribuiti la mediul inconjurator, reciclarea va ajuta si sa reduceti cat de mult umpleti cosul de gunoi menajer standard. Si, cu colectarea gunoiului in multe zone acum mai putin frecvente decat au fost candva, acest lucru este intr-adevar util.

Reciclarea este surprinzator de usoara odata ce incepeti lucrul, iar cosul de reciclare VonHaus 45L face lucrurile si mai usoare.

Solutie versatila de reciclare

Ideal pentru reciclarea unei game largi de articole, inclusiv deseuri menajere, deseuri de gradina, compost, sticla, hartie, plastic si cutii de aluminiu - cosul VonHaus va permite sa va duceti eforturile de reciclare la urmatorul nivel, va veti intreba cum v-ati descurcat vreodata fara el. !

Cosul de reciclare VonHaus simplifica separarea deseurilor menajere, reducand in acelasi timp frecventa calatoriilor pe care le faceti la cosurile din afara proprietatii dumneavoastra.

Puternic si stilat

Corpul robust din otel inoxidabil este construit pentru a dura si pentru a pastra in siguranta toate materialele reciclabile. Finisajul satinat nu numai ca il face un plus incredibil de util pentru casa dvs, ci si unul extrem de atractiv. Designul se potriveste perfect cu orice decor, astfel incat sa va puteti recicla bunurile cu stil.

Pedalele elegante argintii va permit sa deschideti si sa inchideti cu usurinta compartimentele de gunoi. Pur si simplu calcati pe pedale pentru a deschide si eliberati pentru a inchide. Capacele rezistente din plastic se inchid ferm pentru a preveni iesirea de mirosuri neplacute, oferindu-va o metoda igienica de depozitare a deseurilor menajere.

Dispunand de trei compartimente pentru galeti cu coduri de culoare, decideti pur si simplu ce compartiment sa utilizati pentru ce materiale reciclabile. Fiecare galeata interioara are o capacitate de 15 L - oferindu-va un spatiu de reciclare de 45 L in total - spatiu mai mult decat suficient pentru articolele pe care trebuie sa le reciclati. Galetile detasabile au un maner puternic integrat - ceea ce face ca indepartarea si transportul marfurilor la cosurile cu roti sa fie ultrarapida si convenabila.

Pastrati cosul de reciclare intr-o stare perfecta, pur si simplu stergand regulat.


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.