021.311.40.46 / 0741.990.365
Blender electric cu recipient de sticla Tefal Ultrablend Cook High Speed BL962B40, putere 300W, capacitate 1.75L, incalzire, preparate reci si calde,10 viteze variabile si functie impuls, 31915

Blender electric cu recipient de sticla Tefal Ultrablend Cook High Speed BL962B40, putere 300W, capacitate 1.75L, incalzire, preparate reci si calde,10 viteze variabile si functie impuls, 31915

Pret vechi: 900.00 Lei

Pret Promo: 489.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

46%
Reducere!

Descriere si specificatii

 

 

Despre Tefal

 

Tefal sustine ca prima lor inovatie a fost tigaia antiaderenta si continua sa depuna eforturi pentru a veni cu noi modalitati de a ne face viata mai usoara ... Lideri recunoscuti in vase antiaderente si aparate de gatit de ultima generatie, suntem mai mult decat fericiti sa oferim produse Tefal clientilor nostri.

 


Eliberati mai mult gust din ingredientele dvs. cu blenderul Ultrablend Cook Tefal, un blender ciclonic de mare viteza care nu numai ca va ajuta sa zdrobiti gheata si sa creati smoothie-uri foarte cremoase, dar gatiti, de asemenea sosuri fierbinti catifelate, supe si multe altele ... Chiar va ajuta sa creati de la zero propriul lapte de migdale, soia sau multicereale.

 


Usor si sigur de utilizat

 

Punand siguranta pe primul loc, Tefal a realizat blender-ul Ultrablend Cook din sticla termorezistenta, astfel incat sa puteti trece in siguranta intre preparatele calde si reci. Capacul sigur are o gaura de abur incorporat pentru a va permite sa eliberati aburul si sa adaugati ingrediente in timpul gatitului, iar comenzile simple si convenabile ofera:

 


Opt programe automate - va ofera trei moduri reci si cinci moduri fierbinti: Smoothie verde, Milkshake, Pasare gheata (perfect pentru cocktailuri sau bauturi de vara), Supa, Sos fierbinte, Lapte multicereale, piure de fructi si Compot.


Mod manual - cu 10 viteze variabile plus impuls pentru control complet asupra consistentei retetei.

Curatare automata - pentru o curatare foarte usoara dupa finalizarea retetei, trebuie doar sa adaugati apa si o picatura minuscula de lichid de spalat si sa activati functia de curatare automata.


Afisaj digital - va ajuta sa vedeti dintr-o privire cat timp trebuie sa se proceseze reteta dvs.


Control precis al temperaturii

 

Cu incalzirea in cana de pana la 100 deg C pentru supe fierbinti in mod corespunzator si rezultate de gatit superbe, temperatura este monitorizata si reglata constant datorita unui senzor inteligent.

 


Lame Tripl'Ax Pro

 

Tehnologia Tripl'Ax Pro va ofera sase lame din otel inoxidabil special, care, alimentate de un motor durabil de 1300 wati, pot atinge viteze de rotatie de pana la uimitoare 460 km pe ora pentru a crea un vortex ciclonic de mare viteza care trage toate tipurile de ingrediente in jos. lamele care urmeaza sa fie pulverizate, eliberand potentialul nutritional si aroma maxima si creand texturi ultra-netede. De fapt, 

Ultrablend obtine rezultate de 15 ori mai fine decat un blender obisnuit. (Testat impotriva Tefal Blendforce.)

 


Fara BPA.

Capacitate recipient: 1.75L;

Putere: 300W;

Dimensiune: 22 x 23.5 x 49.5cm



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.