021.311.40.46 / 0741.990.365
Blender de mare viteza Tefal BL985A31 Ultrablend Boost, 1300 W, functie de vacuum, 45000 RPM, 2 recipiente, Material Bol Sticla Tritan, Argintiu

Blender de mare viteza Tefal BL985A31 Ultrablend Boost, 1300 W, functie de vacuum, 45000 RPM, 2 recipiente, Material Bol Sticla Tritan, Argintiu

Pret vechi: 1500.00 Lei

Pret Promo: 995.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

34%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)


Blender Tefal UltraBlend Boost de mare viteza


Prepara retetele tale favorite, calde sau reci, fara griji datorita blenderului de mare viteza Tefal UltraBlend Boost. Acesta ofera posibilitatea de a prepara o gama variata de retete datorita celor doua recipiente: unu din sticla termo-rezistenta pentru a preparate calde (supe, coulis, compoturi...) si unul ultra rezistent confectionat din Tritan pentru preparate reci (sorbet, smoothie-uri...).
Preparara o gama variata de retete delicioase datorita display-ului digital intuitiv si a celor 10 functii de gatire (supa, coulis, sos iute, compot, lapte vegetal, functie de zdrobire a ghetii, smoothie, milkshake, functie pentru macinarea nucilor, sorbet).
Motorul de mare viteza de 1300 W si tehnologia Tripl'Ax® cu o viteza de rotatie de pana la 400 km/h garanteaza o eliberare perfecta a nutrientilor din fructe si legume pentru preparate de pana la 15 ori mai fine si mai savuroase. Pulvezirarea fructelor si a legumelor elibereaza un numar mare de nutrienti pentru a putea fi absorbite cu usurinta de catre organism. Bucura-te de bauturile tale preferate pentru un nivel optim de energie si nutrienti!
Blenderul UltraBlend Boost pastreaza nutrientii preparatelor datorita tehnologiei de anti-oxidare NutriKeep, ce presupune o eliberare completa a aerului din interiorul recipientului de mixare pentru preparate perfecte.


Capac pentru vacuum
Acesta elimina aerul din recipientul de mixare pentru a preveni oxidarea preparatelor tale in timpul procesului de mixare


Capac securizat
Blenderul nu va putea functiona decat atunci cand capacul este bine inchis, oferind astefel un plus de siguranta.


10 functii automate de gatire
Blenderul BlendForce ofera 10 programe automate de gatire pentru a prepara retetele tale preferate (supa, coulis, sos iute, compot, lapte vegetal, functie de zdrobire a ghetii, smoothie, milkshake, functie de macinare a nucilor, sorbet) si o functie manuala pentru a prepara o gama variata de retete.


Functie inteligenta pentru detectarea recipientului de mixare
Aceasta functie ofera posibilitatea ca display-ul sa se adapteze in functie de recipientul selectat:

Ecran albastru pentru preparate reci

Ecran portocaliu pentru preparate calde.


Tehnologia NutriKeep
Tehnologia NutriKeep elimina aerul din recipientul de mixare pentru a minimiza oxidarea pentru ca tu sa te poti bucura de preparatele tale favorite.


Smoothie-uri proaspete pline de antioxidanti

Acesta este perfect pentru a introduce si amesteca ingredientele in recipientul de mixare pentru a obtine rezultate perfecte de fiecare data.


Recipient din sticla
Acesta este ideal pentru prepararea retetelor calde.


Tehnologia Tripl’Ax Pro
Blenderul de mare viteza UltraBlend Boost ofera performante de top datorita motorului de 1300 W si a tehnologie Tripl'Ax ce ofera rezultate de pana la 50 de ori mai fine.


Recipient din tritan ultra rezistent
Acesta este perfect pentru a prepara retetele reci inclusiv pentru a zdrobi gheata.


Specificatii:

Putere 1300W

Material Bol: Sticla Tritan

Panou de comanda Digital

Baza Inox

Functii presetate

Indicator Led

Accesoriu pentru impins

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.