021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator vertical fara fir Rowenta X-FORCE Flex RH9681WO, Mop inclus, baterie Li-ion 22V, autonomie 35 min, capacitate 0.55L, tehnologie ciclonica, lumini LED, cap de aspirare aqua

Aspirator vertical fara fir Rowenta X-FORCE Flex RH9681WO, Mop inclus, baterie Li-ion 22V, autonomie 35 min, capacitate 0.55L, tehnologie ciclonica, lumini LED, cap de aspirare aqua

Pret vechi: 1400.00 Lei

Pret Promo: 729.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

48%
Reducere!

Descriere si specificatii

 
Produs nou, ambalaj schimbat cu cutie alba generica de dimensiuni standard




Curatati in profunzime cu aspiratorul vertical Rowenta RH9681WO X-Force Flex 8.60 de culoare violet si aluminiu care are functie Boost.

2 filtre incluse
X-Force Flex 8.60 ofera o igiena si o filtrare exceptionala, deoarece include doua filtre interschimbabile; un filtru de inalta eficienta cu un nivel optim de filtrare de 99%, ideal pentru combaterea alergenilor, cu o durata de viata de aproximativ 3 luni, si un filtru de spuma lavabil, cu o durata de viata utila de aproximativ 6 luni (durata filtrelor va depinde intensitatea utilizarii in fiecare casa). O poti folosi pe cea care se potriveste cel mai bine zi de zi pentru a capta toate particulele, chiar si cele mai fine, si a elibera aer pur.

2 in 1
O curatare fara complicatii datorita capului Aqua care va permite sa aspirati si sa curatati intr-o singura trecere, realizand o curatare completa confortabila si simultana in jumatate de timp.

Mai multa flexibilitate
Flexibilitatea se intalneste cu puterea de aspiratie pentru a curata fiecare colt al casei dvs. cu performante exceptionale. Reuseste sa indeparteze murdaria din cele mai neobisnuite colturi si colturi datorita tubului sau flexibil. Acest aspirator ajunge de 4 ori mai departe, curatand chiar si cea mai ascunsa murdarie cu performante uimitoare. In plus, capul sau cu sistem de viziune Power Led va permite sa aspirati chiar si cel mai intunecat colt datorita luminilor LED.

Autonomie mare
Cu 6 celule si putere de 22 V, bateria usor de indepartat asigura o curatare puternica si constanta timp de pana la 35 de minute atunci cand utilizati aspiratorul de mana. Perfect pentru curatarea casei fara reincarcare. Daca aveti nevoie de mai multa autonomie, o puteti creste si continua sa aspirati pana la 1 ora si 10 minute achizitionand o baterie suplimentara.

Curatare puternica si fara probleme pe toate suprafetele
Aspiratorul cu baton fara fir X-Force Flex 8.60 combina cea mai buna experienta de curatare cu performanta ridicata. Rowenta pune la indemana performante exceptionale datorita celei mai recente tehnologii: o baterie puternica de 22 V usor de indepartat, care ofera pana la 35 de minute de functionare (cand utilizati aspiratorul de mana). Bucurati-va de noua experienta de curatare oferita de combinatia sa unica de inovatii de inalta tehnologie: cap pentru a aspira si curata in acelasi timp, tub Flex, pozitie Stop&Go, sistem de viziune Power Led si multe altele. Datorita inovatiei sale tehnologice, bucurati-va de o curatare rapida si eficienta.


PERFORMANTA MARE
Curata temeinic cu tehnologia sa integrata: Cu un nivel ridicat de putere, acest aspirator vertical curata de sus in jos cat ai clipi. Cu peria sa cu sistem de viziune Power Led, aspira toate tipurile de podele usor si eficient fara a fi nevoie sa schimbi capul.

POZITIE STOP&GO
Capul si bagheta de aspirare stau in pozitie verticala, fara a se sprijini de un perete, ceea ce este perfect daca trebuie sa nu mai curatati podeaua la un moment dat pentru a aspira altceva in timpul sesiunii de curatare. Mai mult

FUNCTIA TRIGGER BOOST
Cu functia de declansare Boost patentata de la Rowenta, poti controla puterea dupa pofta ta: foloseste declansatorul pentru orice moment anume cand ai nevoie de o putere suplimentara: vei activa functia Boost doar in timp ce o tii apasata. Economisiti bateria fara a renunta la puterea sa mare.

USOR DE INTRETINERE
Rezervor mare de 0,55 l, cu capacitate suficienta pentru intreaga sesiune de curatare. Desi este necesara curatarea, rezervorul este conceput astfel incat sa il puteti goli intr-o clipa, fara a fi nevoie sa scoateti tubul. In plus, atat separatorul de murdarie Cyclone, cat si filtrul EasyWash si recipientul pentru murdarie pot fi spalate cu apa, astfel incat aspiratorul tau va fi intotdeauna impecabil.

KIT DE APA SI ACCESORII
Include capul Aqua care va permite sa aspirati si sa curatati in acelasi timp, precum si o gama larga de accesorii: 2 mopuri, 1 cap special cu fante pentru a ajunge in zonele cele mai complicate, o perie ideala pentru aspirarea canapelei si a lenjeriei de pat si 2 perii pentru curatare usoara pana la cel mai mic detaliu;

Caracteristici: 
Tehnologie ciclonica;
Tensiune: 22V;
Timp de incarcare: 3 ore;
Autonomie: 35 min;
Capacitate rezervor: 0.55L;
Nivel de zgomot: 82dB;
Greutate fara accesorii: 2.7 kg;
Culoare: mov;


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.