021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator vertical 2 in 1 Dual Force Cyclonic Rowenta RH6751WO, Putere 21.6 V, 2 viteze, Autonomie 45 min, Recipient 0.6 l, Albastru/Negru

Aspirator vertical 2 in 1 Dual Force Cyclonic Rowenta RH6751WO, Putere 21.6 V, 2 viteze, Autonomie 45 min, Recipient 0.6 l, Albastru/Negru

Pret: 499.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 740.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

 



 

Curata orice suprafata intr-un timp scurt!

Bucura-te de o experieta unica de curatat datorita aspiratorului vertical Rowenta Dual Force 2 in 1. Acesta poate fi utilizat si ca aspirator de mana pentru confort sporit si pentru a economi timp atunci cand trebuie sa faci curat in casa. Capul de aspirare cu perie motorizata si luminile LED vin la pachet cu o baterie Litiu-Ion ce ofera o autonomie mare, toate acestea intr-un aspirator cu design compact pentru sesiuni de curatat rapide si eficiente.

 

Aspirator vertical Rowenta Dual Force 2 in 1: Aspirator vertical ce poate fi folosit si ca aspirator de mana

Aspiratorul vertical Rowenta Dual Force 2 in 1 a fost proiectat special pentru a oferi sesiuni de curatat confortabile, acesta putand fi folosit si pe post de aspirator de mana pentru a usura curatarea casei si pentru a economi timp. Bucura-te de o experienta de curatat de neegalat datorita functiilor inteligente pe care aspiratorul vertical le ofera in scopul obtinerii de rezultate perfecte de fiecare data. Luminile LED ofera vizibilitate imbunatatita atunci cand aspiri sub mobila sau pentru zonele cu luminozitate scazuta, iar capul motorizat asigura performante de curatare de top. Manerul pliabil ofera o depozitare usoara, in timp ce pozitie verticala a aspiratorului garanteaza o utilizare confortabila in fiecare zi. Bateria de inalta performanta Litiu-Ion garanteaza o autonomie de pana la 45 de minute, cu o incarcare completa in numai 5 ore pentru confort sporit. Toate acestea intr-un aspirator cu design compact pentru sesiuni de curatat eficiente si fara efort.

 

Perie motorizata cu lumini LED

Bucura-te de sesiuni de curatat perfecte, cu rezultate optime pentru toate tipurile de suprafete, datorita luminilor LED ce ofera i vizibilitate optima in zonele cu luminozitate scazuta sau sub mobilier.

 

Maner pliabil pentru depozitare usoara

Aspiratorul vertical Rowenta Dual Force dispune de un maner ergonomic pliabil pentru a garanta o depozitare usoara a aspiratorului

 

Greutate redusa si confort

Corpul cu greutate redusa doar 2.5 kg si designul ergonomic ofera confort maxim in timpul sesiunilor de curatat. Pozitia verticala si manerul ergonomic ajuta la imbunatatirea nivelului de confort pentru sesiuni perfecte in fiecare zi.

 

Eficient chiar si pentru sesiunile de curatat prelungite

Dual Force garanteaza o autonomie de pana la 45 de minute In pozitia MINIM, atat pentru sesiuni de curatat rapide cat si pentru cele prelungite si minutioase.

 

Performante de lunga durata

Aspiratorul dispune de o baterie de inalta performanta Litiu-Ion de 21.6 V pentru sesiuni de curatat perfecte.

 

Sistemul Cyclonic ofera o filtrare perfecta a aerului de praf.


 

Specificatii:

Tip aspirare: Uscata

Multi-suprafete

Filtru lavabil Baterie reincarcabila Control pe maner Variator de putere Sistem luminare

Tip alimentare: Acumulatori

Greutate: 2.5 Kg

Dimensiuni: 27 x 18 x 113 cm

Tensiune alimentare: 21.6 Volti

Nivel zgomot: 79 dBA

Capacitate recipient murdarie: 0.6 Litri


 






Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.