021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649EA, 65dB, putere 550W, acoperire 11m, recipient 2.5L, 3 niveluri filtrare, tehnologie ciclonica, accesorii incluse, rosu-negru

Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Cyclonic RO7649EA, 65dB, putere 550W, acoperire 11m, recipient 2.5L, 3 niveluri filtrare, tehnologie ciclonica, accesorii incluse, rosu-negru

Pret: 590.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 1200.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatiiROWENTA ASPIRATOR FARA SAC SILENCE FORCE CYCLONIC 5***** RO7649EA
Silence Force Cyclonic 5*****, cel mai eficient si cel mai silentios* aspirator fara sac de la Rowenta, proiectat pentru o curatare cu adevarat in profunzime
Silence Force 5***** este un aspirator fara sac ce combina performante exceptionale de aspirare cu o silentiozitate extrema. Noul cap de aspirare Power Air cu 2 pozitii, ofera performanta pe toate suprafetele. Aspiratorul este prevazut cu un maner cu ergonomicitate imbunatatita pentru a furniza o gestionare a prafului mai usoara si un nivel de filtrare al acestuia de inalta eficienta (capteaza 99.98% din praf*).

PERFORMANTA INALTA SI SILENTIOZITATE
Experimenteaza ambele dimensiuni: silentiozitate extrema pentru mai mult confort, fara a face vreun compromis privind standardele de performanta.


CAP DE ASPIRARE EXCLUSIV SI INOVATOR
Produsul este prevazut cu un cap de aspirare cu 2 pozitii, inovativ si foarte eficient. Acesta ofera performante de aspirare versatile pe orice suprafata (inclusiv podele dure, covoare inalte sau joase).


TEHNOLOGIE CICLONICA PERFORMANTA
Produsul este prevazut cu o tehnologie ciclonica avansata ce permite performante inalte de aspirare pe toate tipurile de suprafete.


ERGONOMIE IMBUNATATITA PRIVIND GESTIOANREA PRAFULUI
Sistemul de blocare ofera un design robust ce elimina posibilitatea deschiderii accidentale a recipientului de plastic, ce garanteaza un proces de golire intuitiv si usor.


IMBUNATATESTE GESTIONAREA PRAFULUI SI NIVELUL DE FILTRARE
Tehnologia ciclonica avansata si filtrele cu eficienta ridicata capteaza 99,98% din praf * in aspirator.

ASPIRATOR FARA SAC ROWENTA SILENCE FORCE 5*****: SILENTIOZITATE EXTREMA SI PERFORMANTE REMARCABILE DE ASPIRARE
Aspiratorul fara sac Silence Force Cyclonic 5***** combina doua dimensiuni de rezultate: silentiozitate extrema pentru mai mult confort si performante de aspirare de top.
Acest aspirator fara sac este prevazut cu un cap de aspirare Power Air, cu 2 pozitii, ce ofera o eficienta inalta de aspirare, o alunecare fara efort pe orice suprafata, de la podele dure pana la covoare  inalte sau joase.
Sistemul de blocare ofera o gestionare a prafului fara efort, in timp ce manerul Ergo Comfort, de mari dimensiuni, ofera o fluiditate imbunatatita a miscarii si usurinta in depozitare.
Produsul dispune de o tehnologie ciclonica avansata ce retine 99.98% din praf*.
Obtine performante exceptionale de aspirare, cu un nivel de zgomot putin mai mare decat o conversatie de zi cu zi!
Foarte preocupati de provocarile schimbarilor climatului, la Rowenta, contribuim de mult la un mod de viata mai durabil, acest lucru fiind posibil prin cautarea continua a noi metode de a optimiza consumul de resurse in dezvoltarea si utilizarea produselor noastre. Din acest motiv, am proiectat aspiratoarele cu Tehnologia Effiwatts. Aceasta tehnologie reduce semnificativ consumul de energie electrica, timp in care eficienta de aspirare nu este influentata. Tehnologia presupune o duza de aspirare imbunatatita, pierderi de aer reduse si un motor optimizat. Pentru toate produsele noastre ce beneficiaza de Tehnologia Effiwatts, inginerii Rowenta sunt bucursi sa garanteze o performanta unui aspirator de 2100 Watts cu un consum de 3.8 ori mai mic.

Specificatii:
Nivel zgomot: 65dB;
Putere: 550W;
3 niveluri de filtrare;
Recipient de praf: 2.5L;
Filtrare: spuma; ciclon; filtru de inalta eficienta;
Maner Ergo Confort Silence cu perie Easybrush incorporata;
Manevrabilitate: 1 roata multidirectionala + 2 roti mari;
Lungime cablu: 8.4m;
Raza de actiune: 11m;
Indicator pentru nivelul maxim al prafului;
Maner de transport;
Cada telescopica metalica;
Perie pardoseala PowerGlide, instrument multifunctional;
Pachet Allergy


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016