021.311.40.46 / 0741.990.365
Aspirator cu abur Rowenta 2 in 1 RY8561WH Clean & Steam Multi, 1700 W, autonomie abur 30 min, recipient praf 0.5 L, recipient apa 0.4L, Alb

Aspirator cu abur Rowenta 2 in 1 RY8561WH Clean & Steam Multi, 1700 W, autonomie abur 30 min, recipient praf 0.5 L, recipient apa 0.4L, Alb

Pret vechi: 1450.00 Lei

Pret Promo: 729.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

50%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)

 

PRODUS CU URME DE UTILIZARE, AMBALAJ SCHIMBAT.





Aspirator cu abur Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi, 1700 W, autonomie abur 30 min, recipient praf 0.5 L, recipient apa 0.4L, Alb


Iti doresti sa nu mai fie nevoie sa folosesti cate un aparat de curatat pentru fiecare suprafata din casa?


Clean & Steam Multi reprezinta combinatia ideala intre un aspirator vertical eficient, un mop cu abur si un aparat portabil de curatat cu abur, conceput pentru a curata fiecare suprafata dintr-o singura trecere.


Aspira si igienizeaza cu abur toate tipurile suprafete datorita dispozitivului cu abur detasabilsia gamei variate de accesorii. Toate suprafetele sunt aspirate si curatate cu abur dintr-o singura miscare indepartand chiar si cele mai dificile pete.


Comparativ cu un aspirator clasic + igienizare cu mopul


Uita de timpul petrecut aspirand si spaland cu mopul!


Printr-o singura trecere, capul de aspirare DUAL CLEAN&STEAM aspira si igienizeaza orice tip de podea, inclusiv covoarele.


Protejeaza-ti familia de chimicalele daunatoare.


Clean & Steam Multi produce abur folosind doar apa de la robinet, eliminand fara detergenti sau produse chimicale pana la 99.99% din bacterii si germeni.


Tehnologia Advanced Cyclonic de separare a aerului de praf asigura rezultate de aspirare excelente si de durata pe orice suprafata, inclusiv covoare, fara urme de murdarie.


Curatare perfecta a oricarui tip de podea.

Pentru podele au fost concepute doua tipuri de lavete pentru mop:"Toate suprafetele"pentru uzul zilnic si"Pete dificile"pentru petele dificile de murdarie.


Treci fara efort de pe parchet pe covor cu accesoriul exclusiv dedicat UltraGlider.


Aparatul portabil de curatat cu abur este la indemana atunci candtrebuie sa indepartezi acele pete intarite, incapatanate, de pe orice suprafata care poate fi spalata.


Cu aparatul portabil de curatat cu abur, ferestrele si oglinzile tale vor straluci! Dupa ce speli geamurile cu racleta, va fi nevoie sa il stergi apoi cu o laveta uscata.


Folosit impreuna cu laveta din microfibra te ajuta sa reimprospatezi materialele textile, precum canapelele saudraperiile.


Periile colorate sunt dedicate fiecarei incaperi: portocalie pentru bucatarie,albastra pentru baie,iar verde pentru alte zone


Panou de control intuitiv, ajustezi jetul de abur in functie de tipul suprafetei, alege accesoriul potrivit si admira rezultatul!


USOR DE FOLOSIT, TRANSPORTAT SI DEPOZITAT!


Clean & Steam dispune de tehnologii avansate care il fac usor de folosit: panou de control intuitiv, schimbarea lavetei mopului fara a-l atinge, cod de culoare pentru functiile de aspirare si de igienizare cu abur.


Sistem anticalcar cu cartus pentru durabilitate

Folosirea aspiratorului vertical cu abur nu a fost niciodata mai usoara, datorita manerului ergonomic de transport si a rotilor din cauciuc.


Iar cand vine vorba de depozitat, sistemul de infasurare a cablului, noua pozitie de stationare si baza de sutinere fac ca totul sa devina si mai simplu!


Utilizat pentru: Geamuri Tapiterie Multi-suprafete Parchet Faianta Gresie Linoleum Covor


Putere: 1700 W

Capacitate rezervor apa: 0.4 l

Capacitate rezrvor colectare mizerie: 0.5 l

Timp de pregatire: 30 s

Nivel zgomot: 84 dB

 

Accesorii:

1 x Duza

1 x Accesoriu covoare

1 x Accesoriu pentru geamuri

3 x Periuta mica

3 x Periuta mare

1 x Furtun flexibil pentru abur

 

Dimensiuni:

 

Lungime 32cm

Inaltime 79 cm

Adancime 25 cm

Lungime cablu: 7.5 m

Greutate: 5.75 kg

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.