021.311.40.46 / 0741.990.365
Aparat digital de preparat iaurt VonShef 2013201, putere 20W, capacitate 1.5L, 7 borcane de 200ml

Aparat digital de preparat iaurt VonShef 2013201, putere 20W, capacitate 1.5L, 7 borcane de 200ml

Pret: 162.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializatin vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasing in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania.

 

Crearea celor mai cremoase si mai mult visate iaurturi in doar cativa pasi simpli; adaugati iaurt natural sau de cultura in laptele pre-fiert, apoi deveniti creativi cu aromele si ingredientele dorite. Umpleti iaurtul cu fructele preferate sau mergeti la ceva mai necuviincios, cum ar fi chipsurile de ciocolata - optiunile sunt nesfarsite! Puteti experimenta si diferite grosimi, pentru a face iaurturi exact asa cum va plac. 


Daca va place ceva mai savuros, folositi aparatul de fabricare a iaurtului pentru a crea dip-uri delicioase de ierburi.


Aparatul digital de iaurt de la VonShef raceste si fermenteaza automat ingredientele pentru a crea iaurt 100% natural sanatos, fara coloranti, conservanti sau arome artificiale - mult mai sanatos decat majoritatea iaurturilor pe care le veti vedea pe rafturile supermarketurilor!


Panoul de control LCD vine cu buton functional pentru a parcurge cu usurinta functiile de timp și temperatura, precum si functiile de crestere si scadere si un buton de pornire / anulare.


Timpul de fermentare dureaza intre 8 - 12 ore, in functie de tipul de lapte utilizat.


Vine complet cu 7 borcane de iaurt din sticla de 200 ml, cu capac, permitandu-va sa faceti 1,5 L de iaurt de casa simultan. Borcanele sunt excelente pentru depozitarea si transportul iaurtului la pranz sau la o gustare sanatoasa pe fuga.


Pe langa faptul ca este o alternativa mai sanatoasa la iaurturile gata preparate, a face propriul iaurt este si mai rentabil. Eliminand excesul de deseuri si ambalaje, veti contribui si la mediul inconjurator.


Designul alb elegant va arata fantastic in orice bucatarie.


Instrucțiuni complete incluse.


Putere: 20W

Capacitate: 1,5L

Material: ABS cu borcane de sticla cu capac

Dimensiune: 27,6 x 24,6 x 14,8 cm



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.