021.311.40.46 / 0741.990.365
Aparat digital de preparat iaurt VonShef 2000019, 7 borcane x 180ml

Aparat digital de preparat iaurt VonShef 2000019, 7 borcane x 180ml

Pret: 154.50 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 189.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

Dacă vă place iaurtul, dar doriți o alternativă mai sănătoasă la cel cumpărat din magazin sau doriți să fiți mai aventuroși cu aromele de care vă puteți bucura - acest aparat digital de la VonShef este un lucru obligatoriu de avut in bucatarie.

Alternativă mai sănătoasă

Cu acest producător de acasă, singurele ingrediente care fac iaurtul dvs. sunt cele pe care le introduceți. Asta inseamnă că nu există aditivi, fără e-uri și fără adaos de zahăr - doar ingrediente naturale de calitate. Perfect pentru copii și adulți, acest producător digital de iaurt este o modalitate excelentă de a avea grijă de familia dvs. ajutandu-i să se bucure de o dietă nutritivă.

Borcane individuale

Oricare ar fi gustul dvs., puteti sa-l faceti cu acest producător de iaurt in cel mult 8 ore - ceea ce ar putea părea mult timp să aștepți un iaurt, dar merită. Dacă doriți 1 borcan sau 7, folosiți acest producător de iaurt pentru a face cantitatea dorită. Ati putea chiar să faceti un iaurt diferit in fiecare brocan și să va bucurati de o varietate de gustări dulci.

Ușor de folosit

După ce ați făcut amestecul de iaurt, adăugați-l pur și simplu in borcane și așezați-le in mașină. Veti putea apoi să setați timpul necesar de preparare pană la 14 ore - dar nu vă faceți griji, majoritatea soiurilor de iaurt pot fi gata in aproximativ 8 sau 12 ore.

Exteriorul elegant din oțel inoxidabil al acestui aparat de iaurt se potrivește cu componentele interioare de inaltă tehnologie care fac ca această mașină să funcționeze eficient de fiecare dată. Urmăriți progresul prin capacul transparent.



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.