021.311.40.46 / 0741.990.365
Aparat de tuns multifunctional Rowenta Selectium TN9140F4, 13-in-1, baterie Ly-ion, autonomie 120 min, 6500 rpm, accesoriu ras, timp de incarcare 90 min, geanta depozitara

Aparat de tuns multifunctional Rowenta Selectium TN9140F4, 13-in-1, baterie Ly-ion, autonomie 120 min, 6500 rpm, accesoriu ras, timp de incarcare 90 min, geanta depozitara

Pret: 167.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 275.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

Aparat de tuns multifunctional ROWENTA Selectium TN9140F4, autonomie 120min, indicator led baterie, wet&dry, 3 piepteni, accesoriu de ras, negru/argintiu
13 in 1 pentru versatilitate optima
Cu Trim & Style Wet & Dry te bucuri de un look impecabil, in fiecare zi. Motorul de mare viteza si invelisul din titan al lamei mobile asigura o taiere perfecta dintr-o singura miscare, iar datorita tehnologiei Wet&Dry ai parte de o experienta de tuns si barbierit eficienta si convenabila, chiar si sub dus.
 
Confort, eficienta si rezultate perfecte!
Trim & Style Wet & Dry este partenerul ideal pentru par, barba si corp meticulos ingrijite. Parul este taiat eficient dintr-o singura miscare, datorita motorului de mare viteza si a lamei mobile cu invelis din titan. Cele 26 lungimi de taiere, de la 0.5 mm la 18 mm, asigura rezultate perfecte pentru barba si parul tau. Pachetul include si un accesoriu pentru ras si un accesoriu pentru indepartarea parului inestetic din nas si urechi. Autonomia mare a bateriei lithium-ION de pana la 120 de minute asigura o utilizare confortabila si fara griji si o incarcare completa in numai 90 de minute. Aparatul este compact si 100% sigur pentru utilizarea sub apa, iar lamele detasabile ofera o curatare usoara si igiena sporita. Trim & Style, impreuna cu toate accesoriile sale, pot fi depozitate si transportate in siguranta folosind husa dedicata inclusa in pachet.

13 in 1 pentru versatilitate optima
Bucura-te de un singur aparat versatil ce-ti va permite sa-ti stilizezi barba, tunde parul si intretine corpul datorita varietatii de accesorii incluse.

Taiere de inalta performanta
Lamele de inox cu invelis de titan ofera o taiere eficienta dintr-o singura miscare, chiar si pentru firele de par groase si dese. Tehnologia de Autoascutire a lamelor asigura o eficienta de lunga durata.

Lame construite sa reziste 15 ani
La Rowenta suntem de parere ca toate stilurile conteaza asa ca acordam atentie detaliata fiecarui produs. De aceea, lamele noastre sunt construite astfel incat sa reziste pana la 15 ani* pentru o experienta perfecta de tuns. *test intern asupra rezistentei lamei, 2020;

Taiere eficienta dintr-o singura miscare
Motorul de mare viteza (6500 rpm) ofera o taiere fara efort dintr-o singura miscare.

Detalii precise
2 lame specifice pentru par si barba, cu un total de 26 de lungimi de taiere, de la 0.5 mm la 18 mm, cu o setare de precizie de 0.5 mm.

Stilizare perfecta a parului
Lama aditionala de 44 mm este perfecta pentru rezultate eficiente si rapide, dintr-o singura miscare. Cei 6 piepteni ficsi (3 mm-6 mm-9 mm-12 mm-15mm-18mm) ofera o varietate mare de optiuni pentru par perfect stilizat. Dimensiunea minima de taiere fara pieptene atasat este de 0.5 mm.

Scapa de parul inestetic
Trimmer pentru nas si urechi cu sistem rotativ de lame pentru tundere eficienta si fara durere.

Utilizare sub apa
Tehnologia Wet & Dry iti permite sa il folosesti chiar si la dus pentru un plus de confort si curatare usoara.

Barba perfect stilizata
Cu accesoriul de 32 de mm, barba ta va fii mereu aranjata. Bucura-te de stiluri variate si optiuni nelimitate cu cei 2 piepteni ajustabili de la 3 la 12 mm, cu setare de precizie de 0.5 mm. Lungimea minima de taiere fara pieptene atasat este de 0.5 mm.

Accesoriu pentru ras
Ideal pentru a obtine rezultate fine de fiecare data.

Autonomie uimitoare
Bateria lithium-ION ofera o autonomie de pana la 120 de minute, insemnand 2 luni* de sesiuni de stilizare fara a fi nevoie de incarcare. *pentru o sesiune de 5 minute, de 3 ori pe saptamana.

Depozitare si transport usor
Husa dedicata inclusa in pachet este ideala pentru a depozita si transporta produsul si accesoriile in siguranta.


Incarcare rapida
Aceasta ofera confort sporit, pentru sesiuni de tuns* fiind necesare numai 11 minute de incarcare. Bateria este incarcata complet in 90 de minute. *pentru o sesiune de tuns de 15 minute.

Specificatii: 
Acumulator Ly-ion
Timp incarcare: 90 min;
Autonomie: 120 min;
Lungime x latime: 234 x 66 mm;
Tehnologie Wet and Dry;


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.