021.311.40.46 / 0741.990.365
Aparat de facut paine Swan SB22110N, 550 W,  Coacere intarziata, 12 Programe, Panou Digital, Tipuri diferite de Crusta, Capacitate 900g, Alb

Aparat de facut paine Swan SB22110N, 550 W, Coacere intarziata, 12 Programe, Panou Digital, Tipuri diferite de Crusta, Capacitate 900g, Alb

Pret: 399.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 550.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

Compacta

Proiectata pentru a se potrivi cu usurinta chiar si in cele mai mici si aglomerate bucatarii. deoarece este compact si nu ocupa mult spatiu atunci cand o utilizati.

12 functii - Puteti crea multe varietati de paine, inclusiv o paine alba de bază, paine frantuzeasca, paine integrala, aluat de pizza sau briose. Acest aparat de paine are si o functie pentru a face prajituri si dulceturi delicioase.

Functie de intarziere si pastrare la cald - aparatul de facut paine Swan are o varietate de functii utile. Functia de intarziere are un temporizator de intarziere de 13 ore, ceea ce inseamna ca puteti coace in siguranta peste noapte, coacerea rapida va permite sa coaceti in mai putin de o ora si poate fi, de asemenea, setata pentru a mentine painea calda timp de 1 ora, oferind paine calda pentru masa dorita.

Controlul crustei - Acest aparat de facut paine nu a lasat nimic la voia antamplarii si chiar are o functie de control al crustei care va permite sa selectati dintre 3 setari, astfel incat sa puteti face cruste asa cum va place.

Afisaj LCD - Afișajul LCD automat si usor de utilizat face ca acest aparat de paine să fie perfect pentru incepători.

 

Programe usor de utilizat

12 setari prestabilite pentru orice tip de paine si orice tip de crusta.

Paine fara gluten, paine integrala, paine frantuzeasca,

Usor de utilizat cu butoanele tactile in partea de sus, exista chiar si funcții numai pentru framantare pentru a face aluat de pizza, aluat de chifle, etc.

Fereastra de vizitare pe capac pentru a verifica procesul de coacere.

 

Functie de pornire cu intarziere.

 

Exista chiar si o functie de intarziere, astfel incat sa puteti intarzia procesul de coacere pana cand doriti ca painea sa fie gata si va incepe automat gatitul la momentul potrivit. Asadar, delectati-va cu paine proaspat coapta in fiecare dimineata.

 

Putere 500 W

Capacitate 900 g

12 programe automate presetate

Functie framantare aluat pizza

Functie coacere rapida

Functie pornire intarziata

Fereastra de vizualizare

Panou de control digital

Dimensiuni: 29 x 27 x 27 cm

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.