021.311.40.46 / 0741.990.365
Aparat de calcat vertical 4 in 1 TEFAL Pure Tex DT9530, Putere 1700W, 200ml, talpa ceramica, alb-albastru

Aparat de calcat vertical 4 in 1 TEFAL Pure Tex DT9530, Putere 1700W, 200ml, talpa ceramica, alb-albastru

Pret: 257.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 550.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

Aparatul de igienizat cu abur Tefal Pure Tex:Primul aparat 4 în 1 pentru a netezi și igieniza țesăturile din casă

Aparatul de igienizat cu abur Tefal Pure Tex a fost conceput special pentru o igienizare ușoară a țesăturilor din locuința ta în fiecare zi. Acest aparat, primul de acest tip, igienizează, netezește, curăță de scame și împrospătează cu parfumuri fine datorită sistemului intuitiv și exclusiv cu paduri de diferite tipuri. Igienizează: acest lucru este obținut cu ușurință datorită puterii naturale a aburului ce elimină până la 99.9% din bacterii și virusuri*. Netezește: datorită tehnologiei sale unice cu talpă încălzită, cu o singură treaptă de temperatură, putere de 1700 W, abur variabil de până la 30 g/minut și un jet puternic de abur de până la 90 g/minut, Pure Tex înlătură cutele printr-o simplă mișcare verticală, fără a fi nevoie de o masă de călcat. Curăță: padul dedicat înlătură firele de păr, praful și scamele de pe țesături, chiar și pe cele mai dificile sau greu de curățat. Împrospătează: datorită padului MonParfum, bucură-te de parfumul tău favorit în întreaga locuință. Toate acestea într-un aparat ce este gata de utilizare în numai 25 de secunde pentru rezultate perfecte, indiferent de țesătură.

 

Sistem exlusiv cu paduri

Acesta oferă o trecere ușoară de la un pad la altul datorită sistemului de prindere cu magnet. Padurile sunt reversibile pentru diferite acțiune și utilizare îndelungată. Acestea sunt ușor de curățat și depozitat în propria cutie de depozitare.


Igienizare

Puterea naturală a aburului elimină până la 99.9% din bacterii, virusuri și germeni*, înlăturând astfel mirosurile, alergenii și acarienii pentru o locuință perfect curată.


Putere naturală a aburului

Acesta este suficient pentru a igieniza țesăturile, fără a folosi alte chimicale, pentru o locuință sănătoasă.


Netezire eficientă

Obține un look impecabil într-un timp scurt datorită tălpii încălzite: fără condens, hainele pot fi purtate imediat. Nu este nevoie de ajustare a temperaturii, aparatul fiind sigur de utilizat chiar și pentru cele mai delicate țesături datorită funcției MonoTemp Control.


Abur puternic

Jetul puternic de până la 90 g/minut elimină până și cele mai dificile cute.2 moduri pentru abur: Standard cu un debit de până la 30 g/minut și unul pentru și Minim pentru netezirea țesăturilor.


Curăță firele de păr, scamele și praful

Pad exclusiv, cu 2 fețe pentru a curăța până și cele mai dificile țesături sau greu de curățat: unapentru a îndepărta firele de păr și scamele și o alta din microfibră pentru a elimina praful impregnat în țesături.


Împrospătează folosind parfumul tău preferat

Datorită funcției MonParfum poți împrospăta țesăturile din locuința ta folosind parfumul tău favorit


Igienizează țesăturile delicate

Husa pentru abur protejează țesăturile delicate astfel că poți folosi aparatul pentru a igieniza aceste țesături fără griji.


Gata de utilizare

Aparatul are nevoie de numai 25 de secunde pentru a fi gata de utilizare.


Pentru toate țesăturile din locuința ta

atorită padurilor inovative, vei putea igieniza, netezi, curăța și împrospăta folosind parfumul tău favorit toate tipurile de țesături din locuința ta: îmbrăcăminte, paltoane, tapițerii, perne, perdele, pături, îmbrăcăminte pentru bebeluși și multe altele


Nu este nevoie de masă de călcat

Datorită designului revoluționar și a simplei mișcări verticale, vei putea obține sesiuni eficiente de călcare fără a fi nevoie de o masă de călcat.


Oprire Automată

Aparatul se va opri automat după cateva minute dacă acesta nu este folosit, pentru siguranță sporită.


Igienizeaza tesaturile din locuinta

Elimina pana la 99.99% din virusuri, bacterii sau germeni* cu ajutorul puterii naturale a aburului. Teste externe efectuate in laboratoare independente, folosind aparatul pe tesatura de bumbac si utilizand functia de abur prin miscari inainte-inapoi, de 3 ori.


Specificatii:

Putere : 1700 W

Capacitate: 200 ml

Talpa ceramica

Timp de incalzire: 25 secunde

Jet de abur: pana la 30g/min

Paduri interschimbabile

Jet de apa

Talpa ceramica

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016