021.311.40.46 / 0741.990.365
Uscator de haine incalzit Lakeland Mini Dry Soon 3 tier airer 25904

Uscator de haine incalzit Lakeland Mini Dry Soon 3 tier airer 25904

Pret vechi: 570.00 Lei

Pret Promo: 299.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

48%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs resigilat  (?)

 
 

 

Daca nu aveti destul spatiu interior de rezervat pentru uscarea hainelor, dar doriti totusi rezultate rapide și eficiente furnizate de un uscator de haine incalzit, acest aparat incalzit cu trei nivele se potriveste perfect.

 

Mic, dar puternic

 

Usuca rufele mult mai repede decat daca utilizati un uscator neincalzit - versiunea noastra slimline mini ofera 13m de spațiu de uscare și poate tine pana la 15kg de rufe ude. Cu o suprafata mai mica și un pic mai scund decat uscatorul nostru standard pe 3 niveluri, are inca sase rafturi rabatabile, astfel incat sa puteti usca o intreaga serie de rufe, chiar si in mai putin spatiu decat inainte, deci este perfect pentru casele mai mici.

 

Accesorii

 

Pentru a va ajuta sa obtineti performante si mai bune de la acest uscator, invelisul sau corespunzator (disponibil separat) pastreaza caldura, accelereaza uscarea si se transforma si in punga de depozitare pentru uscator.

 

Economic

 

Consum redus de energie și cu bare controlate termostatic, care nu se supraincalzesc, este de asemenea mult mai bun pentru hainele dvs. decat daca folositi un uscator de rufe obisnuit si mai eficient decat sa puneti rufele pe calorifer.

 

Versatil

 

In ciuda suprafetei sale foarte mici, poate totusi sa tina pana la 15 kg de rufe ude si rafturile pot fi poziționate pentru a se potrivi cu nevoile dvs. - pentru mai putine haine si spatii limitate, doar pliati rafturile pe o parte. Puteti usca tricouri, sosete sau obiecte mai mari peste brat, asezati hainele delicate pentru a evita sifonarea sau intindeti cearceafuri și prosoape de baie peste partea de sus, fara ca acestea sa atinga podeaua.

 

Convenabil

 

Fabricat din aluminiu robust dar usor, cu suporturi laterale pentru a-l mentine stabil, este usor sa va miscati si sa-l pozitionati cum doriti. Pliabil pana la doar 8cm adancime, este usor de așezat intr-un mic spatiu pe partea laterala a mobilierului sau pe un perete pentru a-l mentine in siguranta atunci cand nu este utilizat - gata sa intre in actiune pe parcursul lunilor de iarna sau ori de cate ori vremea nu coopereaza.

 

Dimensiuni

 

Deschis complet: 60 x 63 x 113,5 cm H.

Inchis: 60 x 8 x 113,5cm H.

Consum: 198W.



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


 


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.