021.311.40.46 / 0741.990.365
Storcator de fructe si legume VonShef 2000085, Capacitate 1.1Litri, Putere 800W, 2 trepte de viteza

Storcator de fructe si legume VonShef 2000085, Capacitate 1.1Litri, Putere 800W, 2 trepte de viteza

Pret: 394.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializat in vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasind in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din Marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania.


ULTRAPUTERNIC – stoarceti fructe și legume și creati sucuri delicioase - creat pentru o extractie rapida și de inalta calitate, cu un motor puternic de 800W, ofera rezultate rapide și beneficiaza de protectie automata la supraincalzire și blocare dubla de sigur.


2 TREPTE DE VITEZA – Viteza dubla a lamelor de rotatie face ca dvs. sa obtineti rezultate optime de stoarcere din ingredientele dure și moi. Viteza de rotație mai mica este ideala pentru articole moi precum fructe de padure, portocale și roșii, viteza mai mare de rotație este mai potrivita alimentelor dure cu o coaja mai groasă, precum merele și morcovii.

 

TUB EXTRA LARG - Timp de preparare rapida, datorita tubului de alimentare de 75 mm, pentru a prelucra cu ușurință fructe și legume mai mari, cum ar fi mango și roșii, fara a le marunti.

 

FARA MIZERIE - Pastrati mizeria la un volum minim și faceti mai mult suc datorita recipientului mare de pulpa detasabila de 2L.

 

Toate piesele detasabile sunt in siguranta pentru masina de spalat vase.


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.