021.311.40.46 / 0741.990.365
Steamer de mana Verti Steam Pro 26054, capacitate 200 ml, putere 1600W, press pad 3-in-1

Steamer de mana Verti Steam Pro 26054, capacitate 200 ml, putere 1600W, press pad 3-in-1

Pret: 179.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii

Daca prietenii si familia se simt neglijati pentru ca petreceti mai multe ore cu masa de calcat decat acestia, sistemul de calcat vertical 3-in-1 Verti Steam Pro va va permite sa va revendicati timp pretios si va va ajuta sa redescoperiti partea de jos a cosului de calcat.

 

Calcat foarte usor

 


O gramada de calcat in continua crestere va poate inghiti repede serile si weekendurile, dar gandul de a intinde o masa de calcat si toata presarea asta laborioasa va poate uneori sa va dezamageasca inainte de a incepe chiar, asa ca am vazut instantaneu atractia acestui 3-in -1 sistem vertical de aburire. Conceput pentru calcat, aburit si reimprospatat cu foarte putin efort, acest fier de calcat manual cu abur economiseste o gramada de timp, in special pe articolele delicate sau pe articolele de imbracaminte cu margele sau infrumusetate care pot fi cu adevarat frustrante si consumatoare de timp pentru a le calca cu un fier de calcat conventional.

 


Nu este nevoie de masa de calcat

 

Nu este nevoie sa va scoateti masa de calcat - pur si simplu atarnati press pad-ul vertical, special de economisire a spatiului pe spatele oricarei usi si sunteti gata sa calcati pe verticala. Exista trei bucle in partea de sus pentru a prinde umerasele: pur si simplu pozitionati-va hainele si sunteti gata sa incepeti aburirea.

 


Rapid si puternic

 

Umpleti rezervorul de apa detasabil de 200 ml, porniti-l si, in 45 de secunde, sunteti gata de plecare! Fiecare umplere a rezervorului de apa ofera 8-10 minute de abur puternic si constant - si puteti obtine o gramada de haine calcate in acel timp. Blugii si tricourile pot fi desdoite in cateva secunde, camasile pot fi calcate in doar un minut sau doua si chiar si fustele plisate greu de calcat vor fi o briza.

 


Tehnologie de eliberare a cutelor

 

Secretul eliminarii cutelor de la Verti Steam Pro este puternica tehnologie de eliberare a cutelor. Sapte canale de abur special concepute disperseaza o lama de abur pe o suprafata larga pentru o penetrare mai rapida, concentrata si mai eficienta a aburului, in timp ce placa de presare unica ajuta la scoaterea oricaror cute mai dure.

 


Un set se potriveste tuturor articolelor de imbracaminte

 

Nu este nimic dificil sa il folosesti si nu exista setari de schimbat intre articole de imbracaminte. Setarea simpla a aburului este buna pentru toate hainele si tesaturile dvs. - chiar si articole delicate, cu margele, cu volanase sau plisate. Si pentru ca nu exista un contact direct cu o talpa foarte fierbinte, fibrele nu vor fi aplatizate si veti evita urmele de ardere enervante si stralucirea nedorita. Este dur cu cutele, dar bland la haine.

 


Accesorii utile

 

Pe langa press pad, acesta vine cu atasamente Perfect Finish Lint Remover si Plump & Refresh Brush, care faciliteaza si mai mult revigorarea hainelor, tesaturilor si mobilierului moale din jurul casei dvs.

 


Am lasat fierul de calcat pornit?

 

De cate ori v-ati pus aceasta intrebare, doar pentru a afla ca l-ati scos din priza? Dar, pentru mai multa liniste sufleteasca, Verti Steam Pro se va opri dupa 15 minute - asa ca este foarte linistitor daca trebuie sa atarnati press pad-ul si sa dati o camasa o singura data inainte de a iesi afara pe usa dimineata.

 


Putere: 1600W;

Capacitate rezervor de apa: 200 ml;


Cutia include:

 

Umeras de imbracaminte pliant

Press Pad

Aparat impotriva scamelor

Perie plina si reimprospatata



 

Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



 

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.