021.311.40.46 / 0741.990.365
Steamer de mana Fridja F10, capacitate 260ml, putere 1500W, adaptor pentru sticla de apa, oprire automata, special pentru voiaj, 53233

Steamer de mana Fridja F10, capacitate 260ml, putere 1500W, adaptor pentru sticla de apa, oprire automata, special pentru voiaj, 53233

Pret vechi: 510.00 Lei

Pret Promo: 189.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

63%
Reducere!

Descriere si specificatii

Despre Fridja

 

O tanara companie britanica numita dupa fondatorul sau Ben Fridja, Fridja proiecteaza, dezvolta si vinde produse inovatoare pentru a ne usura viata.

 

Laudat de scriitori de calatorie, de fashioniste si de calatori de afaceri deopotriva, micul F10 Raf Handheld Travel Garment Steamer de la Fridja este o alternativa stralucitoare la orice fier de calatorie de moda veche.

 

Nu doar pentru calatorii, este un abur remarcabil de puternic, care poate ajuta la pastrarea hainelor, perdelelor si a lenjeriei de pat super-inteligente, totusi este usor, usor de tinut si usor de utilizat.

 


Ce e in cutie?

Steamer-ul de imbracaminte portabil F10 - foarte simplu de utilizat, acest mic steamer elegant nu produce doar abur pentru calcat fara cute: puteti utiliza si panoul de abur din otel inoxidabil pentru a ,,calca" o cuta de pe pantaloni sau maneci de camasa. Si vine cu o multime de accesorii utile.


Rezervor de apa detasabil - cu marcaj gradat pe laturile clare, astfel incat sa puteti vedea cu usurinta cand este necesara o reumplere, acesta retine suficienta apa pentru 14 minute de abur continuu. Si are si un filtru anti-calcar incorporat. 260ml.

Geanta de calatorie din nailon - cu o deschidere cu siret, ofera o locuinta pentru steamer atunci cand calatoriti si, desigur, poate pastra tot ceea ce este bine pastrat impreuna acasa.


Presa pentru guler - pentru punctele de camasa finisate clar, glisati aceasta presa de guler in forma sub punctele gulerului nasturat si apasati capul aburului in jos impotriva acestuia pentru un finisaj curat.


Protectie delicata pentru tesaturi - pentru a mentine steamer-ul fierbinte departe de tesaturile delicate, pur si simplu fixati acest cadru cu stratul sau dublu de plasa de protectie pe capul aburitorului.


Adaptor pentru sticla de apa - va permite sa utilizati o sticla de apa obisnuita ca rezervor de apa - utila mai ales daca economisiti spatiu de depozitare pretios.


Umeras portabil - genial pentru a lua in vacanta, acest umeras pliabil rezistent la abur va permite sa intindeti o haina in timp ce scoateti cu aburi orice cuta.


Foarte simplu de utilizat

 

Cu un maner ergonomic usor de tinut si un buton de pornire / oprire in stilul unui fier de calcat normal, apasati o singura data pentru o scurta explozie de abur sau glisati butonul in jos pentru a obtine pana la 8 minute de abur continuu. Dupa o scurta pauza de 15 secunde, puteti calca din nou pana cand rezervorul (sau sticla de apa) este gol. Un sistem simplu de lumina codificat prin culori va permite sa stiti cand aburul este gata: rosu = incalzire; albastru = gata de calcat; verde = mod eco (mai putin abur); culori pulsante = modul stand-by.

 


Unitate puternica de abur, gata in doar 45 de secunde

 

Gata de actiune in doar 45 de secunde si proiectata pentru a fi aproape la fel de eficienta ca un fier de calcat cu abur, aceasta mica unitate eleganta produce ca cantitate de 25g de abur pe minut, facand sa dispara cutele cu usurinta, totul datorita puternicului sau incalzitor de apa de 1500 W . Iar pompa de apa super-eficienta asigura faptul ca aburul pe care il produce nu vor sari si nu vor stropi in timp ce lucrati.

 


Potrivit pentru o gama larga de imbracaminte

 

Este perfect pentru tot felul de tesaturi, de la camasi de bumbac sau in si bluze matasoase la jachete si pantaloni de lana sau rochii din fibre artificiale usor de intretinut, precum viscoza. Nu exista riscul de a face tesaturile stralucitoare si este foarte rapid pentru a elimina cutele din dantele, volane si strangeri de articole de imbracaminte personalizate. Chiar si articolele cu adevarat pretioase, cum ar fi rochii de mireasa, rochii de bal si sari pentru ocazii speciale, pot beneficia de un abur rapid cu F10 - pur si simplu folositi protectia din tesatura special conceputa pentru a tine dantelele, margelele si broderia departe de panoul de aburi incalzit.

 


Va rugam sa retineti: Fridja F10 nu este potrivit pentru utilizarea cu piele, piele de caprioara si unele tipuri de catifea. Va rugam sa faceti un test de patch-uri daca aveti dubii.

 


Ideal pentru lenjerie de pat, tapiterie si perdele

 

Daca iubiti lenjeria de pat proaspat calcata, dar urati treaba cu care ai de-a face cu o masa de calcat, poti obtine aspectul materialului fara pliuri mult mai usor cu Raf F10 - aburi doar cutele din tesatura dupa ce ai a facut patul. La fel de eficienta pentru perdele, perne si majoritatea tesaturilor de tapiterie, casa dvs. poate semana intr-adevar cu un hotel de tip boutique si poate fi pregatita pentru oaspeti in cel mai scurt timp.

 


Usoare

 

La o greutate minima de 900 g, steamer-ul portabil F10 cantareste mai putin decat majoritatea produselor similare, ceea ce il face si mai usor de utilizat si foarte usor de adaugat in valiza.

 


Oprire automata

 

Daca ati activat functia de abur constant, steamer-ul F10 se va opri automat dupa 8 minute pentru a evita orice risc de supraincalzire sau calcare uscata.


Capacitate rezervor de apa: 260ml;

Putere: 1500W;

Dimensiune: 12 x 15 x 21.5 cm;

 

 


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.