021.311.40.46 / 0741.990.365
Statie de calcat cu aburi Tower T22024GLD, presiune 4.5bar, putere 2400W, talpa dublu ceramica Ceraglide, abur continuu 135g/min, functie anti-calcar, calcare verticala, negru si auriu

Statie de calcat cu aburi Tower T22024GLD, presiune 4.5bar, putere 2400W, talpa dublu ceramica Ceraglide, abur continuu 135g/min, functie anti-calcar, calcare verticala, negru si auriu

Pret: 399.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 550.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

In stoc

Pune in cos

Comanda fara sa faci cont
Comanda instant
Stare produs: Nou

Descriere si specificatii

 

TOWER este unul dintre cei mai vechi producatori de electrocasnice si articole de uz casnic din Marea Britanie, cu o istorie de peste 100 ani.

 

Firma  Midland Metal Spinners a fost infiintata in anii 1912, si initial producea fierbatoare si vesela din metal. 25 ani mai tarziu, in 1937, a fost lansat brand-ul TOWER, brand care includea o gama completa de electrocasnice si ustensile de uz caznic de cea mai buna calitate, fabricate exclusiv in marea Britanie

 

Produsele Tower impresioneaza prin Design-ul Retro Tipic Englezesc design unic in lume,  dar si prin calitatea si fiabilitatea de exceptie.

 

Angajații Tower, pasionați de moștenirea bogata pe care Brandul Tower, a lasat-o in cei aproape 100 ani de traditie, au grija ca fiecare produs Tower sa fie unul de exceptie.


PUTERE DE 2400W: Cu o putere de 2400W si o incalzire rapida, acest fier de calcat cu aburi face o treaba rapida pentru a indeparta cutele de pe hainele dvs.

 


GENERATOR DE ABURI CU PRESIUNE DE 4,5 BAR: Adauga umezeala tesaturilor pentru a face ca indepartarea cutelor si incretiturilor sa se faca fara efort, cu incalzire rapida in 30 de secunde pentru o aburire rapida si usoara.


CENTRUL DE CONTROL DIGITAL: Panoul de afisare cu LED-uri de calitate superioara dispune de comenzi usor de utilizat pentru a porni si opri fierul de calcat, precum si pentru a regla setarile de temperatura si de iesire a aburului pentru o calcare cu precizie.


TALPA CERAMICA CERAGLIDE: Fier de calcat Ceraglide de inalta performanta, cu o talpa dubla ceramica antiaderenta si rezistenta la zgarieturi, pentru o alunecare fara efort pe tesaturi si o calcare cu 30 la suta mai rapida


ABUR PUTERNIC CU ALUNECARE MAI LINA PENTRU A COMBATE CUTELE INCAPATANATE:

Aluneca prin gramada de haine de calcat cu talpa dubla ceramica neteda a generatorului de abur Tower Ceraglide 2400 W. Incalzindu-se in 30 de secunde, cu abur continuu de 135 g/min si generator de abur cu presiune de 4,5 bari, puteti incepe cu bine sa va calcati rufele. Fierul de calcat ramane proaspat din interior spre exterior cu functia anticalcar, care reduce calcarul, la care se adauga functia anti-picurare. Pur si simplu reglati temperatura fierului de calcat pentru a se potrivi diferitelor tesaturi, inclusiv lana, matase, nailon si bumbac.

 


Specificatii:

Presiune: 4.5 bar;

Putere: 2400W;

Abur continuu: 135 g/min;

Capacitate rezervor de apa: 1.5L;

Functie anti-calcar;

Functie anti-picurare;

Functie de blocare a fierului in statie pentru transport mai rapid;

Calcare fara abur:

Calcare verticala;

Lungime cablu: 193,1 cm

 

 


Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul


Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.