021.311.40.46 / 0741.990.365
Statie de calcat cu aburi Rowenta DG9226F0, Silence Steam Pro 7.6 Bar, 490 g/min, talpa HD microsteam 400 1.3l, mod eco, calcare verticala, functie anti-calcar, oprire automata

Statie de calcat cu aburi Rowenta DG9226F0, Silence Steam Pro 7.6 Bar, 490 g/min, talpa HD microsteam 400 1.3l, mod eco, calcare verticala, functie anti-calcar, oprire automata

Pret vechi: 1400.00 Lei

Pret Promo: 894.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

36%
Reducere!

Descriere si specificatii

Produs Resigilat (??)


Produs nou, ambalaj schimbat cu cutie alba generica de dimensiuni standard




Centrul de calcat Rowenta DG9222 Silence Steam Pro este cel mai eficient mod de a avea hainele perfect calcate intr-o clipa si cu cel mai mare confort. Presiunea sa mare a aburului va va permite sa va calcati hainele in cel mai usor mod, eliminand tot felul de cute, chiar si pe verticala. Incorporeaza un sistem practic anticalcar, cu ajutorul caruia statia dvs. de calcat se va mentine in perfecta stare mult mai mult timp. In plus, talpa sa exclusiva aluneca lin prin fiecare imbracaminte, pastrand tesaturile in stare perfecta mult mai mult timp.

Autonomie nelimitata a fierului de calcat
Rezervorul sau detasabil permite sa fie umplut de cate ori este necesar, fara a fi nevoie sa asteptati pentru a obtine o mai mare agilitate in utilizarea fierului de calcat. In plus, acest rezervor are o capacitate de pana la 1,3 L si este detasabil, astfel incat sa il puteti umple acolo unde iti este cel mai confortabil.

Functia ECO Intelligence
Marea particularitate a acestui fier de calcat este ca permite o utilizare deplina de performanta cu un consum mai mic cu 30%, ceva unic al statiilor de calcat care se afla in prezent pe piata. Hainele dvs. perfecte, cu un consum minim de energie si fara sa fii nevoit sa faceti nimic. In plus, designul sau este alcatuit in proportie de 45% din materiale reciclate.

Talpa exterioara Microsteam 400 HD
Talpa Rowenta nu este doar una dintre cele mai rezistente de pe piata, materialul sau ultra-alunecos se misca prin fiecare piesa vestimentara cu o netezime totala, eliminand tot felul de cute fara ca dvs practic sa observati. In acest caz, acesta a fost prevazut si cu multe micro-gauri care distribuie mai uniform aburul. Incercati-l si veti vedea ca dureaza mult mai putin timp pentru a calca fiecare imbracaminte si ca rezultatul ei este imbatabil.

Varf de precizie
Are un jet concentrat de abur la varful talpii de 260 g/min pentru a calca tesaturi groase si cute dificile cu precizie si usurinta.

Transport usor si sigur
Datorita sistemului sau de blocare integrat, permite transportul mai usor, mai sigur si cu o singura mana. Are setari manuale si omoara 99,9% dintre bacterii. Centrul de calcat Rowenta DG9222 Silence Steam Pro este solutia pe care o cautati.

Specificatii:
Putere: 2400W;
Capacitate: 1.3L;
Jet de abur: 490g/min;
Debit de abur: 140 g/min;
Presiune: 7.6 bar;
Timp de incalzire: 2 min;
Functie de oprire automata dupa 8 min
Functie anti-calcar;
Lungime cablu: 1.98m;
Greutate: 6.39 kg;

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.