021.311.40.46 / 0741.990.365
Sandwich Maker si Grill Multi-function Tefal Snack Collection SW852D27, putere 700W, 31823

Sandwich Maker si Grill Multi-function Tefal Snack Collection SW852D27, putere 700W, 31823

Pret: 219.00 Lei

 

Garantie: 2 Ani

Stoc terminat

Descriere si specificatii


Cu atat mai mult decat un producător de waffles sau un sandwich maker, sau chiar o combinație a celor două, colecția compactă și simplă de utilizat Tefal Snack Collection oferă o lume cu opțiuni ușoare de fabricare a gustărilor care vă ajută să creați totul, de la niște gustari rapide la bufete mari de sărbătoare. Snack Maker-ul multi-talentat Tefal vine echipat cu două placi pentru a incepe - astfel incat să puteți face sandwich-uri sau waffles fabuloase și există o serie de alte placi disponibile. Doar așteptați lumina verde ... umpleți și gatiti!


Plăcile de sandwich cu modelarea in diagonală sunt tot ceea ce aveți nevoie pentru a face toasturi clasice, in formă de triunghi, pentru un pranz rapid, o cină in fata televizorului sau o gustare tarzie in noapte.Nu trebuie decat să alegeți umplutura preferată, să asamblați cu paine cu unt și inchideți capacul pentru un tratament dulce sau savuros in cateva minute.


Cu totii preferam vafelele ca o mancare indulgentă pentru micul dejun, servită cu bacon și stropită cu sirop de arțar, dar sunt foarte bune și pentru deserturi cu fructe și inghețată, și credem că versiunile savuroase sunt o alternativă delicioasă la painea pentru supa dvs. de pranz.


Doar faceți clic pe butonul de evacuare a plăcilor pentru a scoate un set de placi și următorul set face clic la fel de bine. O gamă de plăci antiaderente, schimbabile sunt disponibile pentru a alege și a cumpăra separat.


Toate plăcile de gătit Snack Collection au o acoperire antiaderentă de inaltă calitate pentru o eliberare ușoară cu foarte puțin ulei și sunt sigure de spalat in mașina de spălat vase pentru o curățare super simplă. Snack Maker dispune de o clemă de blocare și de stocare a cablului, pentru a face simplă fixarea verticală intr-un dulap și fiecare pereche de plăci are o cutie de stocare ingrijită, in formă de carte, pentru a le păstra impreună in siguranță atunci cand nu sunt utilizate.


Putere: 700W

Dimensiuni: 22.5 x 28 x 11.5cm



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul



Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.