021.311.40.46 / 0741.990.365
Rucsac picnic termoizolant si impermeabil pentru 4 persoane VonShef 1000027, Navy, Accesorii si patura de picnic incluse

Rucsac picnic termoizolant si impermeabil pentru 4 persoane VonShef 1000027, Navy, Accesorii si patura de picnic incluse

Pret: 267.00 Lei

Pret Recomandat de Producator (PRP): 320.00 Lei

 

Stoc terminat

Descriere si specificatii

VonShef este unul dintre cei mai mari retaileri locali din Marea Britanie, specializatin vanzarea de produse electrocasnice si articole de uz casnic si menaj.

 

Calitatea excelenta, design-ul, fiabilitatea si preturile mici au propulsat marca VonShef in topul preferintelor britanicilor, intr-un timp foarte rapid, brand-ul depasing in vanzari, cifra de 70 milioane de lire in anul 2018, fiind unul dintre cele mai perfromante branduri din marea Britanie din ultimii 5 ani.

 

In calitate de Partener Oficial VonShef, ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clinetilor nostri, toata gama de produse VonShef, la cele mai bune preturi din Romania.

 

Alegerea perfecta pentru o sarbatoare in aer liber, acest rucsac practic, dar frumos proiectat, face munca de impachetare si servire usoara.

 

Deși cosurile de picnic clasice pot parea frumoase, ele nu sunt cele mai functionale pentru a face drumetii si pot transforma o excursie relaxanta intr-o zi greoaie. Rucsacul nostru de picnic pentru 2 persoane are tot spatiul de care aveti nevoie pentru o zi de odihna si va permite sa va purtati picnicul confortabil pe spate.

 

Proiectat cu un model tartan cu servetele asortate pentru o senzatie clasica de picnic. Setul nostru de picnic pentru 4 persoane are tot ce aveti nevoie pentru a va petrece ziua, de la farfurii usoare si tacamuri din otel inoxidabil pana la un tocator si un cutit de branza si deschizator de sticle.

 

Depozitati alimentele si bauturile reci in siguranta in compartimentul cu fermoar pentru a le mentine proaspete pentru mai mult timp. Buzunarul cu fermoar din partea din fata a rucsacului va permite sa stocati ustensile mai mici și articole de toaleta pentru ziua dvs.

 

Vine cu o patura moale din tartan din lana, cu suport impermeabil, pentru a putea lua masa oriunde v-ati afla. Utilizati suportul special conceput pe partea laterala a rucsacului pentru a depozita si transporta patura atunci cand nu este utilizata.

 

Proiectat cu curele de umar captusite, care sunt reglabile si un maner de transport pentru transport usor si confortabil.

 

In rucsac veti gasi:

 

4 cutite din otel inoxidabil cu maner din polipropilena


4 furculite din otel inoxidabil cu maner din polipropilena

 

4 linguri din otel inoxidabil cu maner din polipropilena

 

4 farfurii din polipropilenă de 9 X 9 "

 

4 pahare de vin din polipropilenă

 

4 X servetele de bumbac

 

4X solnite de sare și piper

 

1 X cutit de branza cu maner din polipropilena

 

1 X tocator PE

 

1 deschizator de sticle cu maner din polipropilena



Pretul barat reprezinta pretul de retail al produsului si are caracter informativ.

Preturile afisate includ TVA

Preturile afisate nu includ transportul

Adauga un comentariu
Nume Localitate Email
Nota acordata:

Completati comentariul dumneavoastra:

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Declar ca am varsta legala (peste 18 ani)
Contact
Detalii de contact
Tel fix: 021.311.40.46
Mobil: 0741.990.365
Email: contact@electrocasnicediscount.ro
Website detinut de Web Deals S.R.L., CIF: RO36695928 Reg.Com: J40/14367/2016

electrocasnicediscount.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.